tiistai 21. helmikuuta 2012

Ihankuin oikeat kengät!

Vielä en ole uskaltautunut shoppailemaan, jos paikallista s-markettia ei lasketa, mutta vielä raskaana ollessani kolusin alemyyntejä. Vannoin, että aleissa ei ole niin mitään, mitä tarvitsisin sieltä ryysiksen keskeltä, mutta toisin kävi.

Ja oikeastaan nämä oli ne ihan viimeiset alet tuossa reilut neljä viikkoa sitten. Samalla, kun pyörähdin popin alessa, löysin vastapäätä crocsin myymälän. Päätin käydä pyörähtämässä ja kassin kanssa takaisin..
En voi kuin suositella näitä crocsin popoja! Unelmankevyet jalassa, painavat varmaankin noin 200g, pitävät materiaalinsa ansiosta jalat kuivana vaikka lätäköissä, sekä lämmön pakkasilla.

Nämä ovat siis harjattua crocs materiaalia ja näyttävät ihan oikeilta kengiltä, vau!

Nopsterikin suosittelee.

4 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän ton fiiliksen. Olen ostanut tänätalvena kahdet Crocs-kengät, minä joka inhoo niitä muovihärpäkkeitä. Ja ei varpaita palele!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta palkinnosta. :) Yritin avata sitä vaikka miten päin, kunnes tajusin että se on koriste. :D Ja minä, joka sanoin että pääsee kovaan käyttöön, repskops. ;D Tosi suloinen on ja pääsee esille kylppärissä. Kiitos. <3

  VastaaPoista
 3. Outi:

  Sepä se! Nyt kun ne tekee "oikeita" kenkiä, niin vielä kivempi :) Meillä lapset rakastaa niitä kumitossuja, äiti ei niinkään paljoa. Syynä puhtaasti se, että ne pitäisi olla jalassa hiekkalaatikosta kirkkoon... *hmph*

  Kirva:

  Eikö :)

  naana:

  Kiva, että tykkäsit :) Se on siis taidelasia ja ihana koriste <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥