sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ticket outdoor

Sain sähköpostia jokin aika sitten koskien Ticketin nimenmuutosta. Ticket to Heaven on tästälähin Ticket OUTDOOR. Nimenmuutoksen taustalla on mm. tunnettavuus ja halu keskittyä ulkovaatteisiin, vahvuuteensa.

Missiona on kehittyä vieläkin paremmaksi.

Meillähän ei ole oikeastaan ollut Ticketin vaatteita, ei sisä-, eikä ulkokäytössä. Poikkeuksen tekee Nopsterin kaksiosainen sadeasu. Mustavalkoisella tähtikuviolla.

Tulevana talvena on tarkoitus lähteä koko perhe (miinus Pienin) laskettelemaan. Isot hiihtokouluun, aikuiset rinteeseen ja Pienin pulkalla mukaan. Ei sentään rinteeseen, mutta reissuun. Mukaan pakataan myös lastenhoitaja avuksi.

Laskettelu- ja talvivaatteina meillä on yleensä ollut Haltia tai Raiskia, mutta tämä Ticketin kaunis yksinkertaisuus houkuttelisi. Onko teillä kokemusta Ticketistä lasketteluvaatteena?

Lähinnä kiinnostaisi, että meneekö monot (suksi/lauta) lahkeen sisään?

Huomasin, että ainakin kaksiosaisissa puvuissa olisi lahkeissa ilmeisesti avausmahdollisuus, sekä vahvikkeet, mutta esimerkiksi Tirppa on vasta neljävee ja toivoisin hänelle ensisijaisesti haalaria kuitenkin käyttöön.

Lumilukot tulee olla, sekä helppo käytettävyys. Avattavuus, että lapsikin osaa.

Kyllähän minä ymmärrän, että kaksiosainen toimii varmaankin tässä paremmin, mutta silti.

Nopsteri menee viimetalvisissa Haltin vehkeissä. Tai siis takissa. Housut täytyy uusia, viimevuotisista se on kasvanut ulos. Niitä ei käytetty kertaakaan.

Kaksiosaisen puvun housuissa tulee olla korotettu vyötärö takana ja mahdollisuuksien mukaan myös edessä, sekä henkselit.

Samoin voisin ottaa vinkkiä hyvistä hiihtokeskuksista lapsiperheiden näkövinkkelistä. Himoksella ollaan oltu kerran perheen kera, mutta mitäs muita ja miksi?

Pienin ei kyllä viihdy autossa, mutta ihan Messiläänkään ei viitsisi lähteä..

Afterskihin me voidaan tyttöjen kanssa sitten pukeutua näin!5 kommenttia:

 1. Tiksun ne suoralahkeiset henkselihousut on erinomaiset rinteeseen. Padmélla on ollut ne jo kahtena vuotena ja toimii! Nyt tosin tuli toiset pöksyt mutta hyvähän se on välillä testailla muitakin.
  Myös Popin housut Jiillä on toiminu hyvin.

  Haalari rinteessä ei minusta toimi ja tämä perustuu siis omiin kokemuksiin ja siksi omilla lapsilla ei haalaria rinteessä ole ikinä ollutkaan. Mutta näkeehän haalareitakin eli toiselal toimii ja toisella ei :)

  Peuramalla on ihan kiva lastenrinne aloittelijallekin ja Messilästä tykkäsin myös. Tahkon pienin lastenrinne on musta aivan mahdoton ja se seuraava on itten ihan aloittelijalle ehkä hivenen jyrkkä mutta toimii jos on 1-2 tuntia takana.

  Itsekin otan mielelläni vinkkejä vastaan laskettelukeskuksista kun olen vähän tipahtanut meiningeistä.

  VastaaPoista
 2. Ticketin eikä paljon muidenkaan haalareilla tee laskettelurinteessä mitään. Lahkeet liian kireät ja kapeat monojen päälle mutta Ticketin takki ja suoralahkeiset housut ovat meillä olleet ihan huiput. Ovat myös todella lämpimät lapsen päällä.

  VastaaPoista
 3. Ticketillä oli ainakin viime talvena haalari samanlaisilla vahvistetuilla suorilla lahkeilla kuin heidän henkselihousuissa. Tarkoitettu juurikin rinteeseen ja menevät monojen kanssa. Meillä oli silti jo viime talvenakin housut sekä takki A:lla. Tänä talvena molemmille tytöille (3&5v.) tulee kaksiosainen Ticketin asu. Ne housut on todella hyvät laskettelumonon kanssa ja takissa tietenkin lumilukko. Pidän sulle esittelyn kun tulette käymään. ;) Meillä on ollut Tickettiä siitä asti kun tytöt oppi kävelemään. En vaihda pois hyväksi havaittua merkkiä.

  VastaaPoista
 4. anana:

  muutama muukin on nyt todennut, että haalari ei toimi, pakko kai se on kuunnella viisaampia :)

  Nopsterille siis ainakin voisi tilata ne henkselihousut.

  Oletteko käyneet himoksella? Siellä on musta kivat lastenrinteet :)

  rva Nemonautti:

  kiitos vinkistä! todennäköisesti siis jätetään haalari ihan vaan lumileikkeihin :)

  Heidi:

  Täytyykin katsoa ja kokeilla jos olette kaivaneet skimbavehkeet esiin!
  Nyt kun uusia ticketin kuvia katsoin, niin ei sattunut sellaista haalaria silmään, mutta tälläkin kertaa taustalla soi sama laulu, vaikuttanee asiaan :)

  VastaaPoista
 5. En ole Himoksella ollut vuosiin, ajatuksena kyllä oli että tänä vuonna käydään sielläkin. Jospa talvesta tulisi vähän parempi kuin kesästä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥