lauantai 20. lokakuuta 2012

Kylmät kädet, lämmin sydän.

Todennäköisesti ihan ensimmäisen kerran elämässäni sitten yläasteen kässätuntien olen saanut jotain valmiiksi. Jotain jopa hyödyllistä! (terkkuja anana-blogiin! mä tein sen!)
Mieletön luomisen vimma johti siihen, että googlailin helppoja neuleohjeita ja päädyin näihin "kämmekkäisiin". Monesti vaunuja työnnellessä jäätyy näpit, mutta hanskat ovat siitä epäkäytännölliset, että niitä täytyy olla kokoajan riisumassa, kun tutti syljetään putoaa suusta. Ratkaisu pulmaan on kädessäni olevat härpäkkeet. Mahtavaa!

Tämä samainen käsityövimma suorastaan pakotti minut liittymään myös kirjakerhoon, josta heti liittymislahjana sain mm. puikkoja. Ensimmäinen valitsemani kirja oli Neuloja vuosi ja toinen herkullinen kuppikakkukirja. Käsillä tekemistä, molemmat.

Nyt sitten vaan valitsemaan seuraavaa kohdetta. Tosin ajattelin olla niin villi, että sovellan kämmekkäiden ohjetta ja harjoittelen palmikkoa. Yksi palmikko tuohon kämmenselkään? Varokaa vaan lähipiiri! Te kaikki saatte näitä joulupukilta..

Pehmoista viikonloppua toivotellen!


9 kommenttia:

 1. Nuo on kätevät, siitä se innostus lähtee ja varo vaan loppua ei näy:)

  VastaaPoista
 2. Hanna:

  apua! meillä on siis kohta puikkoja täällä ympäriinsä lojumassa :D mä olen vielä maailman huonoin laittamaan tavaroita omille paikoilleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä on lankakeriä ja puikkoja ympäri taloa kun vanhin tytär myös virkkaa ja kutoo ja aina on se yksi puikko hukassa, löytyy yleensä jostain sohvan raosta:)

   Poista
 3. noiden oikeat nimet on kämmekkät.
  ja hienot on ja tasaista jälkeä =)

  VastaaPoista
 4. Kippuralla:

  Joo, ohjeessakin taisi olla tuo nimi :) Mun suussa näistä tulee pian jotkut kädettimet, kun aina vääntelen oikeita sanoja.. Tai sitten se tarttuu lapsilta. Tänäänkin etsittiin jotain, joka ei ollut "missäkään" :D
  Kiitos paljon kehuista! nro kaksi on muuten paljon tasaisempi, kuin ykönen..

  VastaaPoista
 5. No niin, nyt kun olet vauhtiin päässyt niin TILAAN sulta tuollaiset ihanat "lämmittimet". Ei ole torimummon käsineet, mut mulla töissä joskus kädet tosi kylmänä ja noi varppina auttais! Et puikot heilumaan ja täällä odotellaan :) Hyvää viikonloppua ja toivotaan et toi sade loppuu, mut ei tulis lunta myräkällä - eiks vaan? -m-

  VastaaPoista
 6. tuo vasemman käden peukalo näyttää tosi pahalta:( veri ei kierrä vai oletko satuttanut sen jossain? vai oikean peukalo se on :)

  VastaaPoista
 7. -m-:

  veikkaan, että väritoive on valkoinen ;)

  anonyymi:

  en ole satuttanut käsiäni :) saattaa johtua asennosta tai kuivasta ihosta tai sitten minulla vaan on vähän väärät kädet :)

  Hanna:

  Minähän se aloitin sitä palmikkoa kokeilemaan, joten nyt on vielä yksi puikko lisää hukattavana :D
  Ihanaa, että oot saanut tytön kiinnostumaan käsitöistä <3

  VastaaPoista
 8. Hei taas. Väritoive olisi valkoinen, mutta kun tarkemmin ajattelin asiaa niin olisi kaksi toivomusta "joulupukille". Valkoiset ja harmaat, kiitos! Ja vielä yksi toive, jota "joulupukki" ei vieläkään!!! vuosien saatossa ole toteuttanut (onko joulupukkia olemassa?) - se valkoinen munakello - vai mikä se härpäke nyt on :) -m-

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥