torstai 3. tammikuuta 2013

Kynnet uudeksi vuodeksi.

Täällä on aika mennyt ihan huomaamatta hurjaa vauhtia eteenpäin! Joulun pyhät, välipäivät, uusi vuosi, lomapäivät.. Ne on kyllä kulutettu tehokkaasti kaikkeen muuhun kuin bloggailuun. Mutta joskus näinkin.

Siis eihän tässä ihan varsinaisesti olla lomailtu, päinvastoin. Päivät ovat olleet täynnä jos jonkinmoista juttua ja paluu arkeen ihan tervetullut.

Arki, sweet arki! (tosin ystäväni kysyi, että jos en olisi hoitovapaalla, olisinko samaa mieltä? no ehkä en..)

Juhlittu on joulua (sairastupana muunmuassa) ja uutta vuottakin. Jälkimmäistä ihan kahdestaan Murun ja ystävien kanssa. Lapset kotona hyvässä hoivassa. Itse olen ollut ulkona viimeksi kaksi vuotta sitten ja ravintolassa 2,5 vuotta sitten. Jälkimmäinen ei mennyt vieläkään rikki, joten varmaan ehtii muuttua se luku kolmeksi. Mihinkäs tässä kiire, valmiissa maailmassa..

Juhlakynnetkin kävin laitattamassa ennen uuttavuotta ja hain hieman väriä pintaan suihkurusketuksesta.

Edelliset kynnet ovat aikalailla samanmoiset, kuin nämä (löytyy täältä). Näissä jätettiin kärkeen vielä tuota pronssia ja tyvi täytettiin valkoiselle glitterillä. Vähän niinkuin liukuvärjätty, mutta erottuu kuitenkin suht selkeästi. Näihin lisättiin vielä kolme kristallia tuohon nimettömään, edellisissä oli kaksi. Juhlan kunniaksi ja kerran vielä pojat, vai mitä :)

Suihkurusketettu iho näytti todella kivalta mustan asun kanssa näin talven keskellä. Valitettavasti asusta ja hiuksista en jotenkin siinä kaikessa tohinassa muistanut ottaa kuvaa, (itseasiassa jätin kameran hotellihuoneeseen illallisen jälkeen) mutta olin pukeutunut siis mustaan Cecilia Blankensin all occasions dressiin. Lisäsin vyötärölle vielä ihan kapean (kiiltävän) mustan vyön ja jalkaan mustat nahkasaappaat. Tosi kiva yhdistelmä, eikä varmasti jää viimeiselle käytölle!

Juhlan lisäksi olen siis potenut myös dagen efteriä, jonka kuvittelin olevan aivan kaamea noinkin pitkän tauon jälkeen. Onneksi olin väärässä ja osasin myös tietysti illalla jättää ne pari liikaa ottamatta. Olen myös avannut paketteja, muutakin kuin joulupukilta saatuja. Pomp de Luxin aletilaus tuli (moitteettomasti) ja koska ihastuin Pienimmän ticketin haalariin niin kovin sai Tirppakin (eli siis äiti) tiksua ylleen. Niistä kaikista lisää sitten myöhemmissä postauksissa.

Ja koska olen kovin koukuttunut nyt tähän arkeen, menen sitä suunnittelemaan. Listoja, listoja! Ruokalistat, kalenterit..

Ihanaa arkea teillekin!!


1 kommentti:

  1. Aivan ihanat nuo sinun kynnet - TAAS! Seuraavaksi nimettömässä on varmaan 10 timanttia platinasormuksessa, kuka tietää :)
    -m-

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥