maanantai 21. tammikuuta 2013

Silverjunglen alesta.

Keräilin kollaasiin meidän suosikkeja ja muita herkkuja Silverjunglen alesta. 

Tuo pöllöpipo on ihan mieletön edelleen nallehaalarin kanssa. Käytetään autoilussa ja esimerkiksi kauppakeskuksessa, joissa ei tarvitse pelätä pakkasta. Ei sillä, esimerkiksi pörröinen nallehaalari kyllä pitää kylmän karussa ja kun pöllöpipon alle huitasee kypärämyssyn on talvivauvan setti valmis. Jos viimevuonna olisi ollut nämä herkut tarjolla, olisi Pienin ehdottomasti kotiutunut synnäriltä kyseisessä yhdistelmässä. Koko setin saa alle kolmella kympillä!

Neulejoogia meillä ei ole, mutta sekä väri, että design houkuttaa. Villahousut on hei jo niin nähty, mutta nää olis pienen tvistin kanssa. Nuo froteesukkiksethan meillä jo onkin. Ja todella monet muut sukat ja sukkahousut tältä merkiltä. Tilasin froteesukkahousut aluksi ihan puhtaasta mielenkiinnosta, mutta nyt en enää vaihtaisi talviaikaan. Ei tarvitse mitään välihousuja tai haalareita esimerkiksi mekon lisäksi. Satavarmasti pitää lämpimänä. Suosittelen kokeilemaan, sillä nekin saa alle vitosella.

Silverjunglen peruspaidat, sekä tähtipaidat ovat myös kestosuosikkeja. Jämäkkä trikoo pitää tosi hyvin ryhtinsä. Ja nää on NIIN kivoja noiden hörhelöhameiden kanssa yhdistelmänä!

Itselleni mietin tuota neulepipoa villakangastakin kaveriksi. Tummansininen talvitakkini on jotenkin niin vaikea, että siihen olen päättänyt tyytyä huppuun, mutta mustan villiksen kanssahan tuo menisi loistavasti. 

Oletteko tilanneet mitään Silverjunglen alesta? Entä mitä teidän suosikeista löytyy?

5 kommenttia:

 1. Tämän postauksen innoittamana kävin minäkin kurkkamassa Silverjunglen aleen. Meidän suosikit löytyy http://rauharentola.blogspot.fi/2013/01/pieni-kurkistus-silverjungle-aleen.html <3

  VastaaPoista
 2. onkohan nää hatut kokoa vastaavia vai pientä? napsnaps ja nyt epäilyttää :d

  VastaaPoista
 3. Kippuralla:

  Ovat hieman reilumpaa mitoitusta. Esimerkiksi meillä on pöllöhatuista se pienempi, vaikka oltiin ihan asteikon yläpäässä, kun saatiin se ja edelleen (pesunkin jälkeen) menisi siihen kypärämyssy väliin :)

  VastaaPoista
 4. Tilasin joskus yöllä kolme hattua, 2 keväälle ja dinohatun eskarille. On kulkenut koko talven yhdellä karvahatulla kun dino jäi pieneksi, eikä puhettakaan että pukisi jotain muuta :D dinopipo taisi olla 8e luokkaa, ja se raha menee helposti jo fleeceen ja kaksinkertaisen itse ompelee..

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥