tiistai 8. tammikuuta 2013

Valkoinen koti.

Sen lisäksi, että ulkona on valkoista taas kaiken loskan ja vesisateen jälkeen (täällä näkyi jo maa!), minua on alkanut kiehtomaan kokonaan valkoinen koti. Siihen suuntaanhan täälläkin ollaan menossa, harmaa ja musta mausteena.

Jännä homma, että toiset valkoiset kodit vaikuttavat kovin ontoilta ja toisissa on taas sitä jotain. Onko se erilaiset materiaalit? Pieni terä sinne tänne? Vai jokin muu?

Ja lisäksi samalla, kun tuo valkoinen houkuttelee, houkuttelee myös pelkistetty. Tavarat pois tasoilta, karsi ylimääräinen ja panosta siihen, mitä sinulla on.

Itseasiassa juurikin viikonloppuna kävin kodissa, jossa oli kauniin pelkistettyä. Selkeää.

Nämä kuvien kodit on poimittu koti ja keittiö -lehden sivuilta. Täytyy myöntää, että itse lehden parissa on vietetty taas tovi jos toinenkin..

Miten on, iskeekö valkoinen koti vai pitääkö siinä olla enemmän särmää?
(kodissa on kuulemma lapsia ja niillä leluja, en usko.)
8 kommenttia:

 1. Näin lapsiperheen vinkkelistä pelkistetty koti kuulostaa paljon houkuttelevammalta kuin valkoinen koti. Valkoisesta tulee helposti liian laitosmainen tunnelma. Paremmalta kuulostaa siis pelkistetty ja hallittu muutaman värin sinfonia <3.

  VastaaPoista
 2. Käyppä kurkkimassa blogissani:)

  VastaaPoista
 3. Satu:

  Käviskö hallittu(?) kaaos :)
  Tarvitsen ehdottomasti jonkun seminaarin, missä opetetaan järkkäilemään tavaroita. Ja luopumaan niistä.

  Hanna:

  Menenpä heti!

  VastaaPoista
 4. Meiltä saisi tällä hetkellä muutaman hyvä blogi kuvan ei niin hallitusta kaaoksesta. Tämän sinfonian ensimmäistä osaa soittaa levellään olevat kirjat, toista osaa sen jälkeen tulevat legot jne...elämä on.

  VastaaPoista
 5. Voi joo, miten joku saakin valkoisen kodin näyttämään niin hyvältä. Toisaalta taas pidän kuitenkin väreistä ja kodin muuttaminen valkoiseksi saisi aikaan sen että pikkuhiljaa sinne kuljettaisin värejä ja kohta olisikin jo maalipensseli kourassa.. :) Ihastelen vain siis toisten valkoisia koteja ja niiden kaunista harmoniaa.

  Empäs olekaan tainnut pitkään aikaan kommentoida... No aijon parantaa käytöstapani ja jatkan ahkerammin kommentointia.

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään erityisesti tuosta alimmaisesta kuvasta. Valkoiset lattiat olisivat toooosi jees.

  VastaaPoista
 7. Satu:

  Kuulostaa tutulta :)
  Varsinkin tuo 11kk ikäinen minituho jättää jälkeensä aikalailla kaaosta ja pieni pikameikkaus on kohdillaan ennen ulko-oven avausta.

  Unelma Säleikkö:

  Onpa kiva kuulla sinusta :) Ja kyllä. Iskee.

  Helinä:

  Te kaikki teette minut kovin iloiseksi kommenteillanne, joten ehdottomasti saa jatkaa :)

  Tuo maalipensseli on kyllä jännä juttu! Osa sutii niitä värejä ja osa värejä piiloon. Meillä olis seuraava sudittava yläkerran aula ja värisävy tyrsky. Hui!

  Sara:

  Valkoiset tai sitten ihan tummat. Molemmat jotenkin säväyttää. Alimmassa kuvassa on se ihana naistenlehtien harmonia lastenhuoneessa <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥