lauantai 18. toukokuuta 2013

Lemppari.

Tervetuloa taas yhteen kauniiseen kotiin. Tämä on itseasiassa yksi lemppareistani! Kyseessä on Pienimmän kummin koti, astukaa sisään. Rakastan käydä täällä, jotenkin ilmapiiri on vain niin ihana. Toki vaikuttaahan asiaan myös, että kyseessä on minulle rakas ihminen.

Perhe, joka tässä asuu, hankki itselleen pienehkön projektin. Kyseessä on nimittäin rintamamiestalo, jota he ovat remontoineet. Ensin pintaa ja nyt vähän enemmän. Yksi parhaista asioista tässä kodissa on, että oikeastaan jokainen huonekalu on erikseen etsitty ja muokattu sopimaan taloon. Maalattu, retusoitu, entisöity.

Sauna on erillisessä rakennuksessa pihalla, se vasta onkin jotain!

Mitäs pidätte?


4 kommenttia:

 1. Muutamia mukavia juttuja, joita ottaisin omaan kotiinkin. Osa huonekaluista ovat omaan makuuni hiukan liian koristeellisia mutta kauniita silti.Mielenkiintoinen yhdistelmä "kartanoa ja torppaa".

  VastaaPoista
 2. Satu:

  Veit sanat suustani :) nimenomaan kiva yhdistelmä!
  Rakastan tuota pulpettia ihan hirveästi..

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ehdottomasti hyvällä maulla ja talon tunnelmaan sopivasti sisustettu. Tälläistä juttuja lisää :) saatossa jostain selville mistä he ovat hankkineet tuon saippuakuplia puhaltavan tytön seinälle? :) nelli

  VastaaPoista
 4. nelli:

  Valitettavasti ystäväni ei enää muistanut, mistä tarra on tilattu :( Kuulemma ulkomailta ja siihen on kuulunut myös poika, mutta lapset ovat sen repineet irti. Toivottavasti tämä auttoi yhtään :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥