lauantai 4. toukokuuta 2013

Meidän jehut.Lapsimessuilta mukaan tarttui pari kappaletta näitä mehujehuja. Ihan loistava keksintö!

Viime vuonna jo mietin ja makustelin ideaa, mutta jostain syystä en lämmennyt. Noh, minähän olenkin tunnetusti vähän hitaampi ja jälkijunassa ja vasta nyt tajusin kuinka huippu juttu mehujehu onkaan.

Pienimmän päivärutiineihin kuuluu "päikkärimehu". Eli unien jälkeen hän on tottunut saamaan tuollaisen semperin smoothien, ennen toki äidin käden kautta. Voi sitä riemua, mikä syntyi, kun mehun saikin omaan käteen. Toinen niin ylpeänä joi..

Ostettiin kaksi, omansa Tirpalle ja toinen Pienimälle. Nopsteri pettyi, kun ei saanutkaan, mutta ymmärsi kyllä nopeasti miksei hän tätä enää tarvitse.

Mehujehun ideanahan on, että pillimehu (trip menee vähän huonosti, mutta mahtuu sekin..) laitetaan tuohon muoviseen koteloon ja pilli kiepsautetaan jehun häntään. Kova kotelo estää sen, että mehua ei voi vahingossa puristaa päällensä. Vyöklipsikin siinä on, tosimiehiä varten :)

Mehujehulla on avainlipputunnus, sekä design from finland -tunnus.

Blogitauosta ei onneksi tullut juuri mitään ja parempi ehkä niin. Yritän pysyä kiinni arkirutiineissa ja iloa tuottavissa asioissa, sekä keskittyä nauttimaan näistä ihanista elävistä.

Iloa sinullekin!

ps. facebookin puolella tuli 200 tykkääjää täyteen ja arvonta on suoritettu! en kuitenkaan jostain syystä saa laitettua voittajille viestiä, eikä tägäys onnistu, joten huhuu Janika ja Marianne!


2 kommenttia:

  1. Munkin mielestäni tuo facebookin systeemi on vähän ontuva. Jos blogilla on oma sivu blogisivulle voi kyllä lähettää viestejä ja voit niihin sitten vastailla mutta blogin facebook sivulta et voi kenellekään lähettää yksityisviestiä. Tai ainakaan mä en ole pystynyt niin tekemään. Tykkääjien tägäys ei myöskään onnistu :(. Pljon on vielä kehitettävää.

    VastaaPoista
  2. Satu:

    Joo, juuri näin. Mutta aikaisemmin olen voinut tägätä tykkääjiä ja nyt en enää? Toivotaan, että hommaa kehitellään :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥