tiistai 28. toukokuuta 2013

Puistojuttuja.

Tänään aamulla sälekaihtimien raosta paistoi niin nätisti auringonsäteet, että päätin pitää totaalisen kotipäivän. Sehän siis tarkoittaa puistoilua, ulkoilua ja pihahommia. Ei huono ollenkaan näille keleille!

Kaadoin aamukahvin loput termomukiin ja salaa toivoin, että saan juoda rauhassa sillävälin kun tytöt temmeltävät. Ja onnistuihan se! Kyllä on taas pienet ilot..  Muki varoittaa kuumasta sisällöstä, mutta tottapuhuen taisi mennä sinne kylmän kahvin ja kaunistautumisen puolelle. Oikeastaan jääkahvi onkin tosi hyvää :)

Paineltiin yhteen lähipuistoon, tällä alueella niitä onkin paljon! Minusta on kivaa, että saa valita ja vaihdella puistoja ja kaikki ovat suurinpiirtein saman kävelymatkan päässä. Useat puistot ovat vielä suunniteltu niin, että siellä on sekä isoille, että pienille omat juttunsa.

Harmi vaan, että aika monet muut äidit ovat jo töissä..

Olenkin jo muutaman kerran maininnut, että asumme asuntomessualueella ja täytyy myöntää, että näiden reilun kahden vuoden jälkeenkin usein vain kävelen ja ihailen maisemia. Täällä on NIIN upeita taloja ja kaikki kovin erilaisia.

Ja pari päivää sitten kun mainitsin, että tämä bloggaaminen on kyllä niin kivaa ja rakasta hommaa, niin johan sain sähköpostiini mahdollisuuden tehdä tätä ainakin hetken "työkseni". Kideblogeilla on nimittäin menossa kampanja, jossa he tarjoavat yhdelle bloggaajalla kesätyötä! Minun blogiani pääset äänestämään TÄSTÄ! (tarvitset fb-tilin).

Tämä olisi kyllä niin superi juttu, ettei tosikaan. Joten käykäähän tykkäilemässä blogi jatkoon!

 ps. En yleensä puhu meidän lasten nimistä halaistua sanaa täällä blogin tai FB:n puolella, mutta nyt on pakko mainita tosi liikkis juttu. Pienin oppi vihdoin sanomaan nimensä 1v 3kk iässä ja meillä asuu tästälähin Anana <3


2 kommenttia:

 1. Ihana kuva toi metsässä peräkkäin kävely, tosi kauniita vaatteita ja kivoja kuvakulmia.

  Käy kurkkaamassa Inspiroiva Sekasotku -blogini!
  ♥ Kesän kunniaksi on mahdollisuus osallistua arvontaan 2.-20.6.2013 ♥

  VastaaPoista
 2. Inspiroiva Sekasotku:

  Voi kiitos :)
  Täytyypä käydä kurkkimassa, kiitos linkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥