sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Sauna osa 2 - tuoksut ja juoksut.Ihan ensin toivotan tervetulleeksi taas uusia lukijoita. Lämmittää mieltä, että näinkin pitkän ajan kun olen blogannut, niin aina teitä löytyy jostain lisää. Kiitos <3

Kiitos myös ihan jokaiselle teistä, jotka aina jaksatte kommentoida. Kyllä kommenttien saaminen ja niihin vastaaminen on vaan niin tärkeä juttu bloggaamisessa. Toki välillä ajattelen, että kirjoitan tätä ihan vaan itselleni ja pidän kai tavallaan päiväkirjaa, mutta julkinen hommahan tämä on ja te kaikki ihanat teette tästä vaan niin parasta. Voi että! Voisin vaikka työkseni tehdä tätä! Ja myös kiitos fb -kommentoijillekin, te ette ole yhtän sen vähäisempiä.

Tänään aion juoksulenkin jälkeen painella rentouttamaan lihakseni saunaan. Olen usein pidemmän lenkin jälkeen aika kipeä, varsinkin lantiosta, joten ajattelin kokeilla josko se auttaisi tällä kertaa.

Pihakoivusta riivin oksia ja laitan ne pehmenemään vatiin. Ei niinkään vihdan (vai onko se vasta?) vuoksi, vaan sen huumaavan tuoksun, joka vedestä lähtee sitä heittäessä kiukaalle.

Joulupukki toi minulle tuollaisen kiuaspannun ja vihdoin sitten äitienpäiväksi sain sen paikoilleen. Lahja sekin, eikö :) Nyt olenkin pohtinut, että tuoksunko sitten sekä makkaralle, että koivulle saunan jälkeen..


Siirsin muuten tarpeeseen tehty -postauksessa näkyneen tuttipussin saunaan. Se kätkee sisälleen nuo löylytuoksut vastaisuudessa. Tiedänhän minä, ettei niiden säilytystä saunassa suositella, muttakunneonniinkivatsiellä..

Eli 1½ vuoden takaisesta saunan sisustuspohdinnoista ollaan päästy näinkin pitkälle :D Ihan varmasti vielä ompelen sen saunatyynyn tuosta kankaasta ja tungen sinne sisälle sitten niitä styrox-palloja. Jos ei muualta löydy, niin itseasiassa meidän fatboyt onkin vähän turhan muhkeita..

Käyttekö te sunnuntaisaunassa?
ps. jos mennään näihin kesän tuoksujuttuihin, niin uhallanikin laitoin pyykkejä kuivumaan ulos. on se vaan niin hyvä tuoksu :) ja touksujutuista juoksujuttuihin - työn alla on postaus treenaamisesta personal trainerin kanssa ja omasta treeniohjelmastani, sekä ruokavaliosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥