tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tähtiä ja sydämiä.

Välillä jotain muutakin taas, kuin ruokajuttuja. Vaikka onhan niitäkin jonossa odottamassa. Nykysisin on juttua niin paljon, ettei meinaa blogi riittää :)

Ostin meidän paikallisen fb kirppiksen kautta muutaman sisustusjutun ja tässä niistä nyt ensimmäinen. Yksi odottaa tuunausta ja suhumaalia ja toinen pohdintoja ja paikkaa. Toivon, että ehtisin tänään suhuttelemaan ja sisustamaan illalla, toisaalta en eilen jaksanut valvoa ja katsoa game of thronesin season finalea, niin sekin olisi listalla.. Kamalan hankalia valintoja, hih!

Pienimmän unimöksä ja Tirpan leikkihuone on tällä hetkellä kai ainoa vähän romanttisempi huone kotonamme. Muualla on siirrytty siihen pelkistetympään ja tosiaan se mustavalkoinen viehättää. Isojen huone on enemmän sitä tyyliä sitten. Mutta jotain tässä vaaleanpunaisessa romantiikassa on vaan, mikä sopii tytöille..

Ostin tosiaan tällaisen ihanan sydännauhan, josta oli tuo yksi sydän tippunut narusta. On pujotettavissa paikoilleen uudestaan, mutta enpä taida. Itseasiassa sopii neljällä sydämellä kivasti tuohon walldesignilta saatuun aakkostauluun. Irtsarisydän on ollut jo taulun päällä ja tällä hetkellä lepää Tirpan piianpeilin edessä. Tällaiselle tähtifanille sydämet ja tähdet vaan on just eikä melkein!

Meillä muuten taas valvottiin viimeyönä. Toki ne hampaatkin, mutta tein päärynän kanssa pienen kokeilun. Eilen päiväunien jälkeen annoin sellaisen semperin päärynä-appelsiini pillimehun ja alle tunti sen jälkeen polvet olivat ihottumalla, sekä polvitaipeet ja kasvoissa. Myös takareidet ylhäältä. Tosi tympeetä, mutta nyt voin olla varma aiheuttajasta. Aikaisemmin saattoi mennä päällekkäin jonkin pahiksen kanssa ja oireet olivat lähinnä arvailua.

Pahiksia on nyt ainakin maito, muna, päärynä ja viinirypäle ( ja rusinat). Syksyllä Pienimmän on sitten helpompi mennä pariksi päiväksi viikossa hoitoon, kun tiedämme enemmän ruokavaliosta.


2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥