keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Talviturkkinen.


Kiitos edelliseen postaukseen tulleista vinkeistä ja rohkaisuista. Kyllä tässä jatketaan maidottomalla, on sen verran pieni panostus kuitenkin. Ja tosiaan nykyisin - varsin helppoa.

Eilen illalla päätimme nauttia kesäloman parhaista puolista. Lämpö ja iltauinti ovat mahdollisia, sillä herätyskellot on heitetty nurkkaan. Siitä huolimatta Pienin päätti tänä aamuna nousta ennen viittä ja vaikka kuinka nautin kesäaamuistakin, täytyy myöntää, että pari tuntia unta olisi tehnyt vielä terää.. Kuopsutin nimittäin puutarhaakin kymppiin saakka.

Suuntasimme siis läheiselle uimarannalle, joita täälläpäin on itseasiassa ainakin kolme. Lapset nauttivat talviturkin heitosta, paitsi Pienin. Reppana ei ollut ennen rantsua nähnyt, niin pelotti kovasti. Rantaviivalle ei voinut mennä lapion kanssa, kuin äitiä kädestä pitäen..

Itse en olekaan talviturkkia heittänyt moneen vuoteen, ellei maauimaloita lasketa? Jotenkin järvet ja lammet ei vaan ole mun juttuni.. Silti kuskaan ipanat sinne kyllä halutessaan :)

Nyt häippäsen äkkiä unille, sillä Pienin kellistyi just. Omaakin silmäluomea painaa...
ps. olisitteko te kiinnostuneet blogikirpparista? meillä on jäänyt ipanoiden vaatetta pieneksi ja mm. ne punaiset conssit etsivät uutta kotia..

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi Kideblogien fb-sivun kautta. Kiva blogi sinulla :) Liityin lukijaksi.

    http://elinamaista.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Elina Eliina:

    Kiitos :) Ja tervetuloa! Täytyykin käydä vastavierailulla :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥