lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ankkurinappia ja treffejä.

Tässä tulee nyt vihdoin sen tilaamani "treffi asun" esittely. Sekä housut, että jakku on ostettu ellokselta. Laukku on uusin löytöni aleista. Satuin sopivasti juuri oikeaan aikaan stockalle, kun juhannusalet alkoivat ja olisi ollut suorastaan synti jättää -50% ihanan valkoinen longchamp hyllyyn, eikö?

Osa kuvista on peilin kautta ja osa uusimman hovikuvaajani Nopsterin (8v) tuotoksia. Arvatkaa vaan, kuinka intopiukeana tuollainen pikkupoika on, kun saa kerrankin koskea äidin kameraan :)

Ajattelin lähteä tänään lasten kanssa käymään katsomassa Tall Ship Racea Hietsussa tai sitten ihan vaan Kaivariin jädeille ja haistelemaan merta. Mikäs olisikaan siis sopivampi asu, kuin vähän ankkurinappia!

Tosin longchamp saa ehkä jäädä kotiin, koska marimekon olkalaukku nyt vaan on niin hyvä hoitolaukku. Sen saa olan yli, että pysyy kädet vapaina.

Treffi asu siis korkataan kaikkea muuta kuin treffeillä, ellen nyt satu sitten illalla tapaamaan vielä ystävääni linnunlaulun kahvilassa. Treffit kai ne on nekin..

Kivaa viikonloppua!

ps. ensimmäinen kuvauskeikka on heitetty ja heti poiki pari uutta! asiakas oli huipputyytyväinen saamiinsa kuviin ja itse kuvaussessio oli tosi hauska.6 kommenttia:

 1. Voi että tuo jakku on kyllä kiva, löytyyköhän vielä ellokselta?

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hanna:

  Kiitos :) Niin minustakin. Se löytyy täältä:
  http://www.ellos.fi/ellos-casual/pikeejakku/380423

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis asu ja ihana Longchampin laukku!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥