sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kaivopuisto ja Linnunlaulu.

Lauantaina kävimme ipanoiden kanssa Kaivopuistossa katsomassa mm. hanhia. Nähtiin isoja laivoja ja pienempiä paatteja. Syötiin ihan liikaa jätskiä ja pullaa. Juotiin liikaa mehua ja syötiin liikaa taas karkkia. (Pienin osaa muuten sanoa "karkki". Oli yksi ensimmäisä sanoja..)

Nähtiin paljon hienoja autoja ja mopoja. Ne jos jotkin on Pienimmän mielestä ihan parasta. Ja traktorit myös.Kaivopuistosta suunnattiin Linnunlauluun ja sinisen huvilan kahvilaan tapaamaan ystävääni. Juteltiin paljon, muttei tarpeeksi. Juotiin taas liikaa mehua ja syötiin liikaa herkkuja. Lauantai on namipäivä ja kesälomakin on.

Täytyy sanoa, että tuo Linnunlaulu on yksi kauneimmista Helsingin paikoista! Jos ette ole käyneet tuolla kahvilassa, niin suosittelen ehdottomasti. Sinisen huvilan kahvila on auki aina klo 22 saakka, joten iltakahvitkin voi käydä nauttimassa.

Henkilökunta oli mukavaa ja tunnelma kohdillaan. Niin ja hinnatkin! Syötiin sämpylä, jädetöttörö, kahvikuppi ja iso korvapuusti ja pääsimme alle kympillä. Ei taida missään muualla Helsingissä onnistua?3 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Ja ihanat kuvat! Tuli välitön tarve päästä viettämään kiireetöntä kesäpäivää ja tuonne kahville. Tänään tosin ei ehditä mutta ehkäpä ensi viikolla :)

  VastaaPoista
 2. anana:

  Kiitos :) Mä ajattelin käydä tuolla vielä uudestaan, ehkä elokuun iltana <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja kivannäköinen kahvila.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥