sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kun äiti nukkekodin sai.

Olen jo pitkään metsästänyt täydellistä nukkekotia (itselleni). Ostin jo aikaisemmin vanhemman talon jossa riitti maalattavaa, sekä nakuteltavaa. No se(kään) projekti ei mennyt ihan putkeen ja oli pakko etsiä uutta.

Joskus sain päähäni, että ikean vanha hylly olisi loistava. Arvatkaa vaan, kuinka hankalaa oli loppujen lopuksi löytää hylly, jota ei ole muutamaan vuoteen ikeasta saanut. Eikä kukaan tietenkään luovu omastaan, ei sitten millään. Ainakaan järkevään hintaan. Plus kulut.

Jälleen saan kiittää FB:n paikallisia kirppiksiä, josta tämäkin löytyi pienellä avustuksella.

Nyt siis alkaa pikkuhiljaa - vihdoin! tämä projekti. Meinaan koluta joka ainoan ispiskuvan pinterestistä ja seurata muiden keksintöjä. 

Todennäköisesti näistäkään käsitöistä ei jokainen mene, niinkuin Strömsössä ja pieneltä hammasten kiristykseltä ei vältytä. Mitäpä siitä, aikaa on.

Jos teillä on nukkekoteihin liittyen hyviä vinkkejä, kuulisin niistä mielelläni.

Aurinkoista sunnuntaita!


7 kommenttia:

 1. Hieno projekti!

  Meillä on myös pienoinen nukkekotiongelma, kun tytöllä on minun vanha nukkekoti 80-luvulta, ja mummu on innostunut ostamaan tytölle lahjaksi kartanonukkekodin huonekaluja, jotka ovat siis melko massiivisia tavalliseen nukkekotiin. Olisi kiva hankkia nukkekoti, joka näyttäisi enemmän kartanolta, mutta kartanonukkekodit ovat hienoissa hinnoissa. Jotain tämän sinun projektisi kaltaista voisi yritää kehittää jossain vaiheessa :D

  VastaaPoista
 2. Ahaa, siis tuohon tarkoitukseen hylly tuli ;). Kiva idea. Mitä sille toiselle nukkekodille kävi?

  VastaaPoista
 3. Tuo hylly on ihana! Meillä tätä samaa sarjaa kirjahylly. Juuri postasinkin tytön huoneesta ja siellä sekin vilahtaa kuvissa. :)

  VastaaPoista
 4. Kati:

  Oi, ne kartanonukkekodit on upeita! Toisaalta tähän uskaltaa vielä päästää pienet sormet leikkimään :)

  Minulla oli myös sellainen lundby joskus, mitäköhän sillekin on tapahtunut..?

  Huutiksessa on ollut tosi kivoja reilumman kokoisia nukkekoteja myös ;)

  Satu:

  Innovatiivista :) Se toinen nukkekoti kärsi pienen kosteusvaurion, sekä henkisiä että fyysisiä kolhuja. Oikeastaan se oli alunperin aika mahdoton projekti, muta säästin siitä kaikki kalusteet.

  henna:

  Se kirjahylly on ihana! Ja meillä Tirpalla oli pinnasänky tätä sarjaa :) Täytyypä käydäkin kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 5. Olen jo vuosia ihaillut Lissun nukkekotia, itsellä ei ikinä kärsivällisyys riittäisi, mutta näistä voi saada virikkeitä ja ainakin katsomista riittää :)
  http://lissunnukkekoti.blogspot.fi/

  t naapurin Martta & co

  VastaaPoista
 6. Unelma Säleikkö:

  toivotaan :)

  Martta & co:

  Kiitos vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥