torstai 25. heinäkuuta 2013

Kynsikoristelua.


Maanantaina olikin hetki omaa aikaa kynsihuollon parissa. Edelliset glitterit saivat kyytiä kynsimuotoilijani käsissä ja tilalle tulivat iki-ihanat rakastamani ranskalaiset. Omasta toiveestani valkoisesta osasta tehdään superpaksu ja seuraava huolto onkin vaan oikeastaan lyhennys ja täyttö.

Ranskalaiset ovat kaikessa yksinkertasuudessaan tyylikkäät, mutta ajattelin kotona lisäillä niihin kuitenkin vähän extraa. Ostin kesävarpaita varten tuollaisia kirkkaita timangitarroja ja orlyn lakka on joskus hankittu kynsireissulla.

Tökin muutaman timangin appelsiinitikulla kynsiin erilaisiin riveihin ja ihan kivat niistä tuli! Ei kylläkään mitään ammattilaistasoa, mutta kivat.

Seuraavaa kertaa varten täytyy hankkia vielä pieni liima, sillä tiistaina kynsiin kiinnitetyt tarrat (lakka päällä) ovat tänään torstaina jo hieman erinäköiset. Tosin onhan tässä saunottu, siivottu ja silleen..

Irronneet timangit jättävät tietysti jälkensä kynsiin, mutta ne saa pois asetonittomalla kynsilakan poistoaineella. Täytyy vaan aina muistaa tarkastaa, että käy rakennekynsille.


Ihanaa muuten, että helteet tuli takaisin! Me mennään nyt läträämään pihalle vedellä :)

ps. tervetuloa taas uusille lukijoille <3 teitähän tulee paljon!
5 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥