perjantai 19. heinäkuuta 2013

Looking forward.

Olen muutaman kerran todennut, että oma vuoteni jaetaan kahteen osaan. Vaikka vuosi vaihtuu virallisesti uutena vuotena, niin myös elokuu on aina ollut sellainen uuden alku minulle.

Syksyssä on jotain puhdistavaa ja raikasta, mutta veikkaan siihen vaikuttavan koulujen alun jne.

Ja koska olen kalenteri-ihmisiä, piti kalenteri saada taas näkyville. Tämä on lähinnä sitä varten, että saan jääkaapin ovesta pikaisella vilkaisulla tarkastettua, mikä päivä tänään olikaan.. Erikseen menoja varten olen synkannut iphonen ja macin. Ne puhuvat myös Murun samojen laitteiden kanssa, joten näemme toistemme merkinnät ja pysymme perillä perheen aikatauluista.

Mitään värikästä en halunnut nyt näkyville (vieläkään), joten jotain oli pakko säveltää itse. Googlettelin hieman noita tulostettavia kalenteripohjia ja päädyin tähän Valkoisesta harmajasta löytämääni. Tosi kiva ja juuri sellainen, mitä hainkin!

Sopiva kiinnitysmekanismi löytyi Happy Monday -verkkokaupasta ja pikaliimalla lisäsin siihen vielä magneetin, että pysyy jääkapin ovessa. Mitäs tykkäätte? Minusta tuli oikein kiva :)

Happy Mondaysta tilasin myös yhteistyön merkeissä monta muutakin juttua esimerkiksi Nopsterin synttäreitä varten. Täytyy sanoa, että olen aivan intopiukeana järkkäämässä taas juhlia :)

Tilauksen tein muistaakseni maanantaina ja paketti oli minulla jo keskiviikkona. Siinä jos missä on nopea toimitus! Lisäksi kaikki oli niin suloisesti pakattuna silkkipapereihin ja paperipusseihin, että tuli ihan tosi hyvä mieli avatessa.

Muru sanoikin, että ihme jutuista saan kiksejä :) Mutta kyllä se vaan minusta vaikuttaa, miten tilaukset tai muut ostokset on pakattu.

(postaus toteutettu yhteistyössä Happy Mondayn kanssa)

3 kommenttia:

 1. Happy Monday:sta löytyy kyllä ihania juttuja. Yhdessä Happy Monday:n räätälöitiin nti F:n synttärikattaus. Kaikki lähti servetistä idealla.

  VastaaPoista
 2. Hei kivan näkönen kalenteri! Sopis meillekkin! :D

  VastaaPoista
 3. Satu:

  Happy Monday on kyllä hauska kauppa! Toinen, mistä pidän kovasti on pulushop :)

  Jenni:

  Kiitos :) Nyt vaan askartelemaan sitten!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥