torstai 4. heinäkuuta 2013

Onnistuneita ostoksia.Pari viimeisintä nettitilausta ovat kyllä onnistuneet yli odotusten. Pari päivää sitten ärrälle tullut hm homen tilaus polttelikin sen verran, että oli pakko suuntaa kiskalle samantein, kun puhelin piippasi.

Olin etsinyt jo jonkin aikaa kivaa korkeampaa vatia tarjottaville, kun edellinen lasinen päätti tehdä harakirin. Suuri painava vati täyttikin kaappitilaa kiitettävästi, joten sekin ongelma sitten oli ratkaistu.. Sain vinkin tästä kivasta peltivadista ja tilasinkin sen samantein.

Samoin katselin blogeissa muutaman kodin kesävaatteita ja päätin, että meidänkin on aika vaihtaa tyynynpääliset. Johan ne olikin olleet vasta about kolme vuotta tässä kodissa samoilla paikoilla.

Sohvasta tuli heti tosi raikkaan näköinen ja nyt mietinkin ikean blogimattoa kaveriksi :) Voiko olla mahdollista, että tähtifani luopuu tähdistään? Koti saa selkeästi uutta linjaa ja vaikka ihailenkin muiden romanttista sisustusta, näyttää siltä, että se katoaa meiltä pikkuhiljaa.

Toki yläkerta saa jäädä hieman koristeellisemmaksi ja Pinimmän huone myös.

Kokkauskärpäsen pureman saaneena leivoin myös muutamat korvapuustit. Taikina on munaton ja maidoton, mutta en kyllä huomaa eroa "tavalliseen". Ehkä mulla onkin niin hyvät täytteet, hih :)

Toiset saivat perinteisen kanelitäytteen ja puolikkaan taikinan tein näitä puolukkaisia puusteja. Jestas, miten hyviä! Täytteessä oli siis margariinia, puolukoita, sekä ruokosokeria. Kannattaa kokeilla, tosi raikkaita.

Toinen paketti tulikin ellokselta ja palaan siihen myöhemmin. Tilasin treffiasun Murun kanssa treffeille, nyt vaan odotellaan milloin sen saa käyttöön.


5 kommenttia:

 1. Meillekin tulossa samanlaisia tyynynpäällisiä <3. Hauska yhteensattuma.

  VastaaPoista
 2. Kiva tarjoiluvati, puolukkapuusteja olen tehnyt sillä olgan ohjeella parikertaa ja niistä tulee kyllä tosi hyviä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo tarjoiluvati! Toivottavasti laitat siitä pian lisäinfoa :) mullakin ois suunnitelmissa "treffiasun" hommaaminen,mut ei oikein ole ideoita.. Laita kuvaa omasta asukokonaisuudestasi!

  VastaaPoista
 4. Satu:

  Hih ja varmaan monelle muullekin :D Alunperin katselin näitä keltaisina, mutta itseasiassa nämä mustavalkoiset ovatkin tosi kivat!

  Hanna:

  Muistaakseni juuri sinun blogista sainkin idean tehdä niitä :) Olgan ohjelman katsoin, mutta epäilin suuresti miltä mahtaa maistua.. No hyvää oli!

  Anonyymi:

  Tulossa :) Tarjoiluvati on siis hm homesta.

  Pieni Lintu:

  Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥