sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pikaloma Ikaalisissa.


Heippa vaan! Parin päivän hiljaiselo blogissa selittynee sillä, että pe aamuna sain käskyn pakata kamat. Omat ja isojen. Pienimmänkin, mutta eri paikkaan. Suuntasimme siis ihan oikealle lomalle Murun ja isojen kanssa pikavisiitille Ikaalisiin. Pienin jäi mummin hoiviin.

Te, jotka seuraatte myös fb:tä ja instagrammia, olette saaneet pieniä matkapäivityksiä. Mutta ei hätää, tässä tulee pähkinänkuoressa.

Perjantaina olimme perillä noin neljän aikaan ja suuntasimme suoraan allasosastolle. Liukumäet ja muut kivat jutut tulivat tutuiksi ja isojen kanssa pidimme niin hauskaa, että vatsalihakset on vieläkin kipeät. Vaikka osasyynä saattaa olla vesijumppakin. Jestas, se vasta onkin kunkkujen laji!

Perjantaina ruokailimme illalla pikaisesti bistrotyyppisessä ravintolassa ensimmäisessä kerroksessa. Sen verran ollaan tässä jo tehty ja käyty, että harmikseni täytyy todeta, ettei ole käymisen arvoinen paikka. Siis se ravintola. Sen sijaan lauantai-iltana söimme ala cartessa ja annos oli yksi parhaimmista syömistäni. Samaa totesi muu seurue.

Lauantaina sitten loikoilimme rannalla upeassa säässä. Ehkä superkivoin ranta ja hurjasti tekemistä lapsille! Mutta tiedättekö mitä? Rannalla ei ole wc:tä lainkaan!

Tirppa oli onnensa kukkuloilla ja kävi ti-tin konsertissa. Sattui sopivasti juuri oikeaan aikaan :) Melkein kyyneleet poskilla fanitti siellä, voi toista <3

Iltapäivästä, kun Muru meni hoitoihin, suuntasimme me muut keilaamaan. Radalla ei ollutkaan kaiteita, mutta otettiin sitten rännipallokilpailu. Melkein voitin :) Keilaus on huippukivaa, mutta olen siinä ehkä maailman surkein (aikuinen).

Kaikenkaikkiaan tosi kiva reissu, vaikka puitteet ja palvelualttius ei ollutkaan ihan kohdillaan. Nyt olemme käyneet Ikaalisissa kolme kertaa, jokaisessa hotellimajoituksessa. Eli Ikaalia, Maininki ja Terme on käyty ja päätimme yhdessä, että ensi kerralla kylpyläketju on vaikka s-ryhmä :)

Ikaalista suosittelen lämpimästi silti lapsiperheille, jotka ottavat esimerkiksi mökin ja tekevät ruuat itse. Tykkäävät olla rannalla ja puuhata yhdessä. Hotellilomaksi Ikaalisista ei ole.

Ihana palata arkeen ja nähdä Pienintä (ja kirjoitella teille!). Ikävä oli ihan hirmuisen suuri. Me mennään nyt halimaan ja pussailemaan ja jos joku täällä käy näin mahtavalla säällä lukemassa, niin oikein ihanaa tulevaa viikkoa!

ps. illalla tulee vielä treenikuulumiset, siellä onkin yllärijuttu ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥