keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Romanttinen.Koska viimepäivien kuvaspämmit ovat koskeneet lapsia, lastenvaatteita ja meitä niin välillä spämmään taas kauniita koteja. Muistatteko tämän ihanan kasvihuoneen? No tässäpä on heidän koti!

Hassua, miten erilaisia koteja sitä tuleekin kuvattua ja hassua myös, miten sitä pitää jokaisesta ihan eri tavalla. Jokaiseen voisin muuttaa asumaan. Miten tässä nyt sitten muka oman rakentaisi tai remontoisi, kysyn vaan?

Meillä kyllä vaihtelee tyyli joka huoneessa niin paljon, ettei voi kai määrittää yhtä erillistä suuntaa.. Se on öö.. koti :)

Tämän kodin omistajan speciaalitaito on rakentaa erilaisia sommitelmia. Ja kun on tilaa, jokaiselle löytyy sopiva paikka. Ihanasti yhdistetty uutta ja vanhaa.

Ja keittiön ja vanhempien makkarin lautalattia on kyllä lempparini! Yhtä paljon, kun haaveilen oikein kivasta laminaatista, sekä laattalattiasta, haaveilen myös upeasta lankusta. Huokaus..Keittiökin on niin viihtyisä, että jaksaisin istua täällä tunteja ja taas tunteja. Tällä keittiöllä on sielu. Kalusteilla on tarinansa.


Kodinhoitohuoneesta on käynti sekä eteiseen, autotalliin, että takapihalle. Loistavaa! Tuolta autotallista teinkin itselleni muutaman hankinnan, jotka tulevat näkymään blogissa myöhemmin. Mitäs piditte?
6 kommenttia:

 1. Voi, aivan ihana koti! Asuuko siellä joku, kun on niin tiptop :) Jotkut vaan osaa sen "jonkin". Kyllä se teidänkin koti on kaunis ja kaikki kodit omalla tavallaan. Pääasia on se, että kodissaan viihtyy, vai? t. ekalomapäivä -m-

  VastaaPoista
 2. Ihana on tämäkin. Ehkä hiukan liian romanttinen mun makuuni mutta kivoja yksityiskohtia bongasin tästäkin kodista. Onkohan sitä omaansa koskaan täysin tyytyväinen?

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista, keittiö varsinkin!

  VastaaPoista
 4. Niin kuin tuo Hanna kommentoi - minäkin viihtyisin tuossa keittiössä - aivan loistava! Terkut keittiön omistajille. Toimivian oloinen ja kaunis. -m-

  VastaaPoista
 5. -m-:

  Kyllähän siellä asuu ja iso perhe, paljon lapsia :)

  Satu:

  No meillä ainakin on kokoajan joku homma täällä menossa :D

  Hanna:

  Sanos muuta, keittiö on niin viihtyisä <3

  iukku:

  minäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥