sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Treeniviikko 16.


Tämä viikko on mennyt huikean paljon paremmin verrattuna viime viikkoon, vaikka jäikin vajaaksi. Kolme voittaa yhden mennen tullen. Helposti.

Maanantaina olisi ollut salitreeni, mutta korvasin sen 30min täysiä hyppimisellä trampalla poikien kanssa. Jestas, että meillä kaikilla oli kivaa! ps. ei muuten ole synnyttäneen naisen hommaa toi tramppailu, you know..

Tiistaina kävimme PT:n kanssa juoksemassa intervalleja. Nyt kun osaan juosta hiljakseen ja pitkiä matkoja, niin kehittämisen kohteena on nopeus. Täytyy sanoa, että juoksu kulki ihan mielettömän hyvin!

Perjantaina tein rinta, olkapäät ja ojentajat -ohjelman salilla ja suuntasin siitä suoraan vielä syvävenyttelyyn. Jalat on melkein yhtä kipeät, kuin jalkatreenin jälkeen! En oikein uskonut, kun ohjaaja sanoi, ettei tunti ole mikään rentoutustunti (sillä mielellä nimittäin sinne vähän menin..), mutta jälkikäteen kyllä tuntuu.

Muru oli viikonlopun pois ja tähän aikaan en taida enää jaksaa juoksulle enkä fillaroimaan. Jos sitä pistäisi tämän viikon pakettiin ja yrittäisi heti huomenna aamutreenille. Onnistuisikohan?

Treenikuviani ja fiiliksiä voit seurata Instagrammissa nimellä lapetitegram.


Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Kivoja treenijuttuja! taidan jäädä seurailemaan.

    VastaaPoista
  2. Ansku:

    Tervetuloa :) Kiva, että minun treenijutut kiinnostaa muitakin :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥