sunnuntai 18. elokuuta 2013

Sunnuntain outfit ja asiaa asian vierestä.
Sunnuntaihuomentapäivää!  Kirjoittelin aikaisemmin Esprit-postauksessa vaatekaapin peruspilareista ja syksyn asuista. No tässä tulee se asu, minkä hankin itselleni erään ystäväni inspiroimana. Paketin hain pertsinä ja sovittelin sopivaksi. Vyön olin tilannut hieman liian isona ja kävin sen eilen suutarilla rei'ittämässä sopivaksi. Aivan ihana konjakin värinen nahkavyö! Varmaan uusi lempparivyö :)

Tämän samaisen asun vedin aamulla aikaisin ylleni kun lähdin viemään isoja uimatreeneihin kolme tunnin yöunien jälkeen.. uuh.. Ampaistiin uimahallille vain todetaksemme, että olin katsonut aikataulut väärin ja treenit on vain lauantaisin. Syötiin sitten herkullinen aamiainen kahviämpärillisen kanssa kahviossa, käyhän se su aamu niinkin.

Tekevälle sattuu ja kun tekee paljon niin sattuu paljon :)

Pääsin eilen myös av-palstalle mammojen ruodittavaksi, terkkuja sinne! Ikävä vaan huomata, että kyseessä on tuttu henkilö, joka tämän on tehnyt. Henkilökohtaisesti en ymmärrä joidenkin henkilöiden tarvetta tehdä toisille paha mieli. Onko se joltain pois jos minulla on asiat hyvin? Rakentavan kritiikin ymmärrän, mutta kuitenkaan ihmisten tietämättä koko totuutta on turha napista asioista. Mutta kuten jo fb:n puolella totesin, niin kommentti kertoo sen jättäjästä paljon enemmän kuin kohteesta. Niin se vaan on.

En nyt enempää ala ruotimaan tätä tässä, mutta tarkoituksesi meni perille ja minulle sait pahan mielen. On nimittäin ihan älytöntä väittää, ettei sellainen satuttaisi. Bloggaamista en kuitenkaan takiasi lopeta, enkä linjaani muuta. Ymmärrän myös sen, että blogin myötä minusta on tullut julkinen eläin ja ilmeisesti vapaata riistaa. Toivon kuitenkin vastaisuudessa hieman parempaa käytöstä, kiitos.


Nyt lähden viettämään sunnuntaita ihanan perheeni kanssa ja valmistautumaan illan lenkkirupeamaan. Se olisi taas puolikkaalle harjoittelua tiedossa. 

Muksaa sunnuntaita ihanat ja muistakaa iloita toisten puolesta <3


11 kommenttia:

 1. Nuo palsta keskustelut on niin ärsyttäviä. Munkin blogi oli vasta jossain aloituksessa mainittu, missä pohdittiin, mistä bloggaajilla riittää rahaa. Siis ei näköjään ihmisillä muuta tekemistä ole, kun ruotia toisten raha-asioita netissä. Mitä se kenellekään kuuluu, vaikka joku olis voittanut lotossa? :D

  Mä en komentoinut koko ketjua siellä palstalla enkä blogissani. Kivaltahan se ei tunnu, mutta ajattele vaikka niin, että kaikki julkisuus blogillesi on vain hyvästä! ;)

  VastaaPoista
 2. Hengenvaara, ei pidä ryttyillä tälle mammalle - eikö niin! :D

  Mukava perusasu! Kaunista sunnuntaita!! <3

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti jatkat samaa rataa, eiköhän jonkun kateellinen närkästyminen ole merkki suosiosta. Ei muuta kuin nokka pystyssä kohti uusia postauksia! :)

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää asusi. Voisin huolia myös omaan kaappiin tuollaiset housut. :)
  Ai sinäkin pääsit av-palstalle, höh.. Sama homma, minua on myös kunnolla. En voi ymmärtää tuota, jos jostain ei pidä, niin pitääkö sitä alkaa ruotimaan netissä. Kaikkea ei voi miellyttää, mutta minä kyllä mielummin pidän siinä vaiheessa suuni kiinni.
  No blogiani jatkan, vaikka naurettava se onkin. ;D
  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
 5. Oho, jatkan aiempaa kommenttiani, eli minua on myös kunnolla tällä viikolla haukuttu siellä palstalla. Aiemmassa kommentissa jäi lause kesken..

  VastaaPoista
 6. voi noita keskustelupalstoja. Älä välitä tai ota ittees. Kateellisten panettelua sanon minä. Jatkat vaan tällä valitsemallasi linjalla.

  Ja kiva asu!

  VastaaPoista
 7. Musta on hyvä, että sä otit asian täällä esille, hyvin kirjoitettu! Toisaalta, hyvä neuvo sekin, että ignooraa noi mammat täysin. Yleensä haukkuja on tosiaan joku tuttu, niin kamalaa kuin se onkin :( Tsempit!

  VastaaPoista
 8. Ettet ois ollu itte kommentoimassa muista ilkeästi tai näsäviisaasti joskus? Karman laki on sama kaikille.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille <3

  Niinhän se on, että kateelliset saa jättää omaan arvoonsa :) Seuraan kyllä vastakin keskusteluita ja tulen toimimaan tarvittavalla tavalla - herkästikin.

  Anonyymi:

  Syytön heittäköön ensimmäisen kiven, eikö?

  Varmasti olen käyttäytynyt mainitsemallasi tavalla joskus yläasteella. Nykyisin elämässäni on muutakin sisältöä, kuin vinoilla kuvitellun anonyymiteetin suojissa toisten blogeihin ;)

  VastaaPoista
 10. Kivan näköiset housut! Pitäsköhän itellekkin... :)

  VastaaPoista
 11. tavallinen nainen:

  suosittelen :) nämä on ellokselta ja siellä oli monen hyviä arvosteluja!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥