tiistai 3. joulukuuta 2013

Joululahjavinkit kasivee pojalle.


Moni on jo varmasti hankkinut pukinkonttiin täytettä, mutta jos joukossa löytyy samanlaisia kuin minä, keräsin muutaman vinkin vaikka kummilapselle tai omallekin toteutettavaksi :) Itse tilasin juuri tunti sitten vasta ensimmäisen lahjan..

Nämä on nyt kerätty meidän Nopsterin (8v) toiveita ja kiinnostuksen kohteita hyväksi käyttäen.

1. Minecraft villitys.

Legon nettikaupasta (klik) löytyy minecraft -legoja (kiitos Nanna vinkistä!). Tilasin juuri paketin kuusen alle. Toimituskulut olivat muistaakseni 5.90e, mutta yli 50e tilauksista niitä ei mene. Löytyy myös kohta "tämä tulee lahjaksi" jota arvostan paljon :)

2. DC, Mini-a-ture..

Campadressa (klik) oli ainakin eilen vielä DC:tä hyvinkin edullisesti. Tänään löytyi mm. noita MAT takkeja reilulla 20e. Toimitus ennen joulua vielä.

3. Lumiscootti.

Kun stiga ja potkulauta yhdistetään..

4. Lisää legoja.

Meillä tämä kirja löytyi jo viime vuonna paketista. Loistavia ideoita niiden perusohjeiden lisäksi. Voit myös googlettaa legon ohjeet ja printata niitä netistä.

5. Pelit ja vehkeet.

Monella lapsella on varmasti jo pelit ja vehkeet hankittuina, mutta ainakin app storeen tai i tunesiin saa hankittua lahjakortteja crediitteihin.

6. Lemmikki.

Teksta on kova juttu kuulemma. Itse haluaisin robotti-imurin.

7. Harrastukset.

Varsinkin jääkiekko on kallista. Kysy koko ja hanki vaikka hanskat lahjaksi.

8. Aika.

Koska tavaraa mahtuu tähän maailmaan, on aika vähintäänkin yhtä tärkeää. Leffaliput ja lupaus yhteisestä ajasta.

Tässä nyt ihan muutama vinkki, josta toivon olevan apuja teille. Teen vielä vastaavat tytöille/naisille/miehille jos kiinnostaa? Voitte jättää tähän postaukseen vielä lisää ideoita, laitetaan jakoon ja hyvä kiertämään!

Huomenna on tiedossa jälkkäri joulupöytään, maidottomana ja munattomana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥