sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tarpeeseen tehty part...


Ihanaa joulukuun ensimmäistä kaikille! Enää 23 yötä jouluun, ajatelkaa.. Tänä vuonna omat jouluvalmisteluni ovat jäääneet aivan retuperälle. Hain eilen ensimmäisen joulukukankin vasta tuomaan tuoksua ja fiilistä. Samalla kun katselin kukan mukana tullutta suht kammottavaa valkoista muoviruukkua, pienet aivoni kehittivät jälleen idean. 

Montakohan tavaraa tässä kodissa voisin otsikoida "tarpeeseen tehty" -tunnisteella :) Tyhjensin säilyketölkin, pesin ja otin etiketin pois ja siinähän se oli taas. Täydellinen ruukku pienelle valkoiselle hyasintilleni.

Reunat ovat suht terävät, mutta tasaiset. Avasin tölkin tupperin avaajalla, joka tekee siistiä jälkeä.


Mitäs tykkäätte? Näin voisi tehdä myös vaikka kynäpurkit laspille, hioo vaan tuon reunan turvallisemmaksi. Tosin meidän kynät ovat tällä hetkellä lukkojen takana, kun pikku Picassolla on aika taiteellinen vaihe menossa..

Nauttikaa joulun tunnelmasta!


4 kommenttia:

 1. Ihana idea ja kivalta näyttää hyasintti uudessa kipossaan! :) Meilläkin pari tuollaista purkkia on tuunailtu hempeän värisiksi ja tykkään kyllä kovin. :)

  VastaaPoista
 2. Jenni:

  Kiitos :)

  Totta! Noitahan voi kyllä maalata ja sitten rei'ittää myös vaikka lyhdyiksi :)

  ..näyttää varmaan upealta oikein hempeän pinkkinä <3

  VastaaPoista
 3. pistele naulalla ja vasaralla esim tähti, ja maalaa valkoiseksi, ja kynttilä sisään ;) avot mitä ihania lyhtyjä ulos, ja sisälle sopivat ledituikun kera. tuikut varmaan kuumentaa metallin kivasti.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥