keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Koti lehdessä.


Moikka, toivottavasti ihan joka puolella Suomea saadaan nauttia näin upean aurinkoisesta ilmasta! Voi jestas, miten energisoivaa.

Meillä kävi tänään toimittaja ja valokuvaaja tekemässä juttua ja nämä ovat nyt itse ottamiani fiiliskuvia. Vaan kylläpä jännitti. Jotenkin aina onnistun jännittämään ihan kamalasti vaikka työhaastattelussa tai tapaamisissa, vaikkei pitäisi olla mitään jännitettävää. Ihan tavallisia ihmisiä me kaikki ollaan..

Kuvat ovat nyt vähän erilailla käsitelty kuin normaalisti, sillä teknisten haasteden vuoksi jouduin käyttämään toista kuvankäsittelyä kuin mihin olen tottunut. Ei anneta sen häiritä :)

Mä aion nauttia tänään hiljaisuudesta, auringosta, valosta, kauneudesta ja kaikesta ihan pienestä ja yksinkertaisesta. Nautin siitä, että autokin korjattiin nopeasti ja saan sen tänään takaisin.

Kunhan saan kuvaajan ottamat kuvat ja juttu julkaistaan, niin vinkkaan siitä teille tänne bloginkin puolelle.

Nyt alan miettimään tulevan perjantain asukokonaisuutta, meillä on mieletön ilta Murun kanssa edessä!


2 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanan näköistä!

  Ja jos saan kysyä, niin millä ohjelmalla viimeistelet kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Useimmiten käytän laiskana ihan vaan photoscapea, on niin kevyt käyttää ja superyksinkertainen. Harvemmin sitten nettiversioita, kuten nämä ylläolevat on nyt picmonkeylla. Niissä on aina omat hankaluutensa, tyyliin yksi kuva kerrallaan..
   Meillä on myös iphoto, sekä photoshop ja lightroom :D Kahta jälkimmäistä _pitäisi_ käyttää useammin..

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥