keskiviikko 29. tammikuuta 2014

ME&I lastenmallisto -sneak SS14.


Tänään on SE päivä, kun koko mallisto julkaistaan ja saatte nyt vielä etukäteen pari pikaista otosta omasta kamerastani Tampereelta. Tällä kertaa lastenvaatteista.

Ettei nyt ihan jännitys menisi koko hommasta, niin jätän monta mehukasta tämän postauksen ulkopuolelle. Näette sitten itse.


Meidän suosikkeihin tullee kuulumaan tuo keltainen sweat jacket, sekä keltainen pääkallopaita. Lisäksi luulen, että jumppista tarvitaan kesällä. Tällä kaudella se on ruskea, mutta kuvaapa en vielä paljasta :)

Tykkään myös kovasti kissatunikasta ja tytöille hankin ne kesäksi ehdottomasti, jos vaan itse niistä pitävät. Pidän myös tavallaan noista leggareista, jotka ovat yhdistetty tunikaan, mutta ehkä kuitenkin Pienimmällä. Jotenkin Tirpalla menisi ehkä unipuolelle?

Leggarit ovat siis superkivat, mutta en oikein osaa niitä kuusivuotiaalle ajatella. Noh, tyylin päättänee ipanat itse :)


Itselläni on kutsut huomenna ja tupa mitä ilmeisemmin täynnä porukkaa. Ajattelin tarjota ainakin laskiaispullia ja jonkin kivan ruokaisan salaatin.

Nyt blogi hiljenee hetkeksi me&i osalta ja jatketaan taas toisilla aiheilla. Sain nimittäin käsiini kuvat, jotka otettiin lehtijuttua varten ;)

Ihanaa päivää kaikille teille muruille!


2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥