perjantai 24. tammikuuta 2014

Perjantain kauneuspäivitys.


Millä ihmeellä te muut saatte kädet pysymään näillä pakkasilla kunnossa? 

Edellisessä postauksessa vilahti Tirpan rutikuivat sormet ja tässä saatte ihailla omiani. Rasvaan kyllä ja rasvankin pitäisi olla "parasta mitä teiltä löytyy" (Muru kävi käsivoidekaupoilla minulle..), mutta silti tilanne on ihan karsea. Hanskojakin muistan käyttää ulkona.

Nojoo, postauksen idea ei ollut nuo kuivat kädet vaan ihan överi-ihana uusi kynsikoruni.


Viimeisimmässä kynsihuollossa taas vaan siistittiin, glitterit pysyivät samana, lyhennettiin. Kynsimuotoilijani oli käynyt juuri Koreassa haistelemassa uusia tuulia kouluttajan omminaisuudessaan ja minä iskin heti kiinni tuliaispussiin.

Tästä tulee mieleen prinsessasormus. Koru ei välttämättä edes tarvitse seurakseen sormuksia, vaan nimettömässä ilmoittanee, että parasta ennen on mennyt jo. Hopeisen värisenä sopii silti todella hyvin valkokultaisen vihkisormukseni kanssa.

Niin överi, että on ihana. Eikö?

Nyt pakkaan kamat ja lähden kohti ilan rientoja! Ihanaa viikonloppua mussut :)


12 kommenttia:

 1. Niin ihana, että lähdin guuglettelemaan omaa ;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mulla menee viikossa yksi putkilo bebanthenia käsiin, ovat aivan karseassa kunnossa :/ Upeat kynnet ja koru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Pitääkin kokeilla tota bepanthenea ja jos laittaisi vielä hanskat vaikka illaksi käteen. Tuntuu ihan mahdottomalta kyllä nukkua niiden kanssa :D

   Poista
 3. Mulla Mary Kayltä tilattu käsienhoitosetti. Sillä, kun tekee kuorinnan käsille pari kertaa viikossa ja muistaa rasvailla tavallisella voiteella, niin hyvin pysyy kädet kunnossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihmeessä mä olinkin unohtanut sen setin!
   Kiitos muistutuksesta <3

   Meillä oli yhdessä tyttöjen illassa tuo esittelijä ja setti oli kyllä aivan ihana :)

   Poista
 4. On kyllä aivan ihana! Ja hienosti meni muotinäytös :)

  VastaaPoista
 5. Upea kynsikoru!

  Locobasen repair on ainoa mikä mulla toimii, kantapäätkin on kuin vauvanpylly. Kunnon rasvaus iltaisin riitttää, päivisin sitten jotain hyvää, mutta vähän kevyempää rasvaa joka käsipesun yhteydessä.
  Eva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, lisään tämänkin kokeilulistaan :)
   Kaikki apu on kyllä tervetullutta näiden kanssa!

   Poista
 6. Meillä kans kädet kuivuu esikoisella ja käsiin laitetaan apteekin rasvaisinta rasvaa sekä puuvillahanskat. Siihen kun lisätään hänen hammasvetosysteeminsä (panta ja se hässäkkä) niin on saatu 9-vuotiaasta leivottua varsinainen "mummo" kaikkine härpättimineen ;-) Ihan hienot nuo kynnet, mutta miten ihmeessä sä teet kotitöitä noilla? Mulla ei pysy edes kynsilakka vuorokautta kauempaa kun hinkkaan kynsillä pöytää, kattiloita jne. jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :) toinen on ihan muumio.. <3
   Hanskoja käytän itsekin aina tarpeen mukaan, mutta öisin ne on vähän oudot ja unissani otankin ne aina pois..
   Voisi kyllä koittaa Tirpalle jos hänellä pysyisi :)

   Nämä itseasiassa kestää loistavasti vessan pesut ja tiskaamiset, vaikka saankin aina kynsihuollossa noottia kun en käytä hanskoja :D Anteeksi Niina..
   Myös kloorit ja muut kestää, mutta saattaa johtua myös siitä, että a) taitaa olla seitsemäs vuosi kohta menossa rakennekynsillä ja b) kynnet ovat omani, jossa on akryyli vaan vahvikkeena, valitettavasti en osaa sanoa kestäisikö esim. tipit tai geelit saman.

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥