lauantai 18. tammikuuta 2014

Pinnailua ja instailua.


Huomenna juhlitaan kuusivuotiasta Tirppaa. Oikea synttäripäivä on tänään ja tarkoitus olisi viedä neiti luistin- ja kypäräkaupoille sen kunniaksi. Kakkupohjaa heräsin paistamaan jo kahdeksan aikoihin ja paaalljoon on vielä tehtävää, mutta aikaahan on onneksi vielä vaikka kuinka :)

Olen pinnaillut inspiskuvia jälleen juhlia varten pinterestissä ja aikalailla näillä mennään! Katsotaan, saadaanko jotain kivaa aikaiseksi..

Nämä kuvat löydät pinterestin taulustani Parties, jonne lisäilen aina kaikkia ideoita niiden tullessa vastaan. Samoin kannattaa klikkailla itsensä seuraamaan myös instagramia, sillä loin blogille oman tilin ja mm. juhlafiilistä päivittyy sinne varmasti jo aikaisemmin. Samalla saan myös seurattua teitä takaisin :)

Nyt kyllä tuoksuu kakkupohja sellaiselle, että parempi rientää.. Note to myself: älä bloggaa kun kakkupohja on uunissa.4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja, kuvia juhlista odotellessa! Täällä lähestyy myös 6-vuotisjuhlat ja pienikin niin innoissaan miettii, mitä juhliin haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on varmaan vaikka mitä ihanaa!
   Liikkiksiä nämä kuusivuotiaat, menisivät jo melkein ammattimaisista juhlasuunnittelijoista :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥