lauantai 11. tammikuuta 2014

Toivepostaus: lisää takkeja.


Moikka! Kiitos tuhannesti kommenteista ja avuista tuohon orkidean hoitoon liittyen, eiköhän se niillä elossa saada pysymään :) Ja jos kukkansa pudottaa kaikesta huolimatta, siirrän sen kostoksi kylppäriin. Möllöttäköön sitten oksina piilossa, eikä takuuvarmasti kuki enää koskaan.. On se kyllä niin superkaunis kukka!

Sain tuon hovikuvaajani taas valjastettua näihin takkihommiin. Näköjään viikonloppuna on toistaiseksi vain tarpeeksi valoisaa aikaa, joten nyt lauantain iloksi (?) saatte taas takkeja. Oikeastaan voisin sanoa, että enemmänkuin takkikuvia, ovat nämä asukuvia. Kaikki takit on hankittu joskus ja jouluna, joten samanlaisia tulette tuskin löytämään muualta kuin kierrätyskeskuksesta :)

Musta toppaliivi on ollut suosituin viimeviikon ja kuluneen syksyn takeista. Onko toppaliivi edes takki? Tykkään yhdistää sen harmaaseen hupparilookiin ja tässä asussa minut näkee tuolla kylillä lähes päivittäin. Kanssaeläjät saattavat miettiä, onko allekirjoittaneella muita vaatteita lainkaan. On niitä, muttakun nämä ovat _niin_ mukavat.


Samaan verkkarilookiin tykkään yhdistää myös villakangastakin. Ei ehkä mikään tosi glamour, mutta toimii ja on lämmin. Itseasiassa päiväkodin johtajan kanssa hihiteltiin, kun molemmilla oli lörttöhousut, lörttösaappaat ja villakangastakki. Selkeästi muotia näillä huudeilla.

Piposta luovun harvemmin, ainakaan arkikäytössä. Lämmittää päätä ja auttaa hiusongelmien kanssa. Juurikasvu ja luonnonkiharat. Moni käkkäräpää tietää varmaan sen tunteen, kun (vahingossa) menee nukkumaan märällä tukalla ja aamulla herää näyttäen simpsonien crusty klovnilta..

Viettäkäähän hauska lauantai mussut, mä lähden (taas) paijaamaan kuumeista Pienintä. Mistä se nyt tuli?


6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) Onko villakangastakki h&m:n? Näyttää ainaki samanlaiselta mikä itsellä on ja hankittu joskus vuosia sitten edulliseen hintaan ja palvelee edelleen loistavasti :) Kiva klassinen malli ja hyvässä kunnossa pysynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hm!
   Tein joskus nelisen vuotta sitten vaihtarit ystäväni kanssa, kun hän oli raskaana ja tarvitsi suuremman takin :) Siitä saakka on ollut minulla ja tosiaan sitä ennen hänellä. Mitäpä sitä hyvää ja kivaa poislaittamaankaan..
   Kun tämä joskus sanoo sopimuksensa irti, ajattelin panostaa ns. merkkitakkiin, koska tosiaan on monikäyttöinen ja iätön :)
   Kiitos :)

   Poista
 2. Toppaliivi näyttää tosi kivalta. Minultakin sellainen löytyy eteisen naulakosta, mutta jotenkin en ole koskaan osannut sitä käyttää. Ehkä se johtuu noin kivan hupun puutteesta :) Minä myös suosin pipoa aamukiireessä, luonnonkiharat hiukset minullakin ja lähes joka aamu muistutan sotkuista villakoiraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Totta muuten! En itsekään oikein osaisi käyttää huputonta liiviä, jotenkin miellän ne enemmän Englannin nummille ja talleille sopiviksi Ei sillä, ettenkö voisi siellä niitä käyttää :)

   Poista
 3. muah, mulla on usein sama asustus mutta toppahousuilla ja pitkällä villakangastakilla ;D ei jalat palele muttei oo hikikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toppahousuihin siirryn vasta kun kunnolla ulkoillaan :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥