perjantai 25. huhtikuuta 2014

Från Sverige.

Moikat länsinaapurista! Lähdettiin eilen ihan extempore reissuun ja täällä ollaan nyt. Tukholmassa on ihan superaurinkoinen ilma ja minä istun sisällä loungessa ja bloggaan tietysti :)

Johtuu kyllä ihan siitä, että Muru meni juuri pesueen kanssa hyttiin nukutuspuuhiin, enkä viitsi yksinkään lähteä sompailemaan tuonne kaupungille..

Tultiin uudistetulle Silja Serenadelle kurkkimaan miltä remontin jälkeen näyttää. Commodore hytit on pintarempattu tosi viihtyisiksi ja tyylikkäiksi ja kaupat uudistuneet. Bistro Maximen tilalle on tullut Italialainen Tavolata ja kylpyläosasto päivitetty kokonaan.

Käytiin eilen jo katsomassa vähän altaita, mutta kunhan tuo porukka tuolta kiskoo itsensä ylös, niin mennään uimaan. Eilen saunottiin omassa saunassa merinäköalalla, ah!

Jos siellä on joku, joka suunnittelee matkaa, niin nyt voi laittaa kysymyksiä tai kuvatoiveita uudistuneesta Serenadesta, vastailen parhaani mukaan :) Insta päivittyy myös matkakuvilla.

Nyt haen kupin kahvia ja taidanpa siirtyä tuonne kannelle nauttimaan auringosta. Vi ses!

6 kommenttia:

 1. Onks commodore merinäköalalla joku uus juttu? En oo aikasemmin huomannu :-) K.V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole :)

   Hytit ovat siis muuten samoja, mutta pintamateriaalit uudistettu. Meillä on keulahytti, josta on siis tuo suuri ikkuna. Siis se, missä ipanat nukkuivat :) Emme halunneet parvekkeellista hyttiä, sillä se on hieman vaativa ipanoiden kanssa :D

   Poista
 2. Hei, näyttää niin luksukselta <3 itse en ole koskaan matkustanut commondore hyteissä, kuuluuko hytin hintaan jotain erityistä? Mitä yleensä maksaa? Te ette siis käyneet nyt ollenkaan maissa.

  VastaaPoista
 3. No on kyllä mukava tapa matkustaa lasten kanssa, varsinkin kun hytissä tulee vietettyä paljon aikaa :)
  Hintaan kuuluu erikoisaamiainen fine dining Bon Vivantissa tai vaihtoehtoisesti tilattuna hyttiin, sitten kuohari ja muu jääkaapin sisältö. Pääsy loungeen, jossa kahvi/tee jne tarjoilu kokoajan ja aukioloaikoina järkky määrä kakkupullaa vapaasti ahmittavaksi. Sauna tai yksityissauna. Commodore-emännän palvelut, mm. pöytävaraukset ja aikaisempi check-in. Mitähän vielä..

  Nuo hinnat löytyy Tallinksiljan sivuilta, varmasti päivittyvät lähtöjen mukaan. Me maksamma usein pisteillä tai yhdistettynä pisteillä/rahalla.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥