keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kiitoksia ja kesämekkoa.


Ihan ensin mun täytyy vielä kiittää kaikkia teitä, jotka kommentoivat Epäonnistuin -postaukseen näin erikseen. Kiitos tsempeistä ja kiitos siitä, että saitte minut näkemään sen onnistumisen puolen. Sitä oli niin syvällä siinä, ettei kaikki mennytkään kuin Strömsössä, etten nähnyt valoisaa puolta.

Siis mähän onnistuin kuin onnistuinkin! Noin sata päivää on aika kova saavutus kuitenkin. Ja kun epäonnistuu, pitää vaan nousta ylös ja aloittaa alusta. Hemmetin hankalaa vaan toi sokerikoukku. Yksi herkkupäivä viikossa kuulostaa ihanteelliselta, mutta se tietäisi jokaviikkoista taistelua koukusta irti.

Eilen muuten tuli telkkarista FST:ltä tosi mielenkiintoinen piilosokeri -ohjelma. Löytynee areenasta jos jotain kiinnostaa :)

Sokerit nyt sikseen, vaikka aika makea tämä me&i:n lähettämä maxidress with lace onkin! Ihan varsinaista kesälomaa minulla ei olekaan, kaksipäiväinen työviikko mahdollistaa silti aikamoiset biitsikävelyt helmat hulmuten. Helmaa pitää hieman kyllä lyhentää ja sitten tämä on täydellinen. Oma 157cm runkoni taipuisi hieman paremmin ehkä midimekkoon ja sekin näyttäisi maxilta :D

Parit sandaalit on vielä pohdinnassa kesähankintoihin, mutta ne täytyy ehdottomasti saada sopimaan tähän ihanuuteen. Nirunarua on tiedossa.


Ja koska haaveilen siitä Gotlannin ja Visbyn reissusta kovasti, pakkaan tämän mekon sinnekin mukaan. Ainakin ajatuksissa. Ja eilisessä Lämpöaallon inspiroimana -postauksessa kun totesin, ettei hameet ole oikein se juttu pienten lasten kanssa touhutessa, voinen pitkän helman kanssa pyörtää puheeni.

Mustaa on vähän hankalaa kuvata nopeasti, pitäisi virittää jalustat ja valotusajat paremmin, mutta toivottavasti saatte tästä pientä kuvaa, kuinka ihana tämä on. Ja tosiaan, kun me&i:n järjestämässä muotinäytöksessä näin tämän ensimmäistä kertaa, rakastuin mm. juurikin pitsisiin yksityiskohtiin.

ps. joku koru olis kiva kans.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥