tiistai 8. huhtikuuta 2014

Päivän farkkupaitalook.


Pikaiset näpsäisyt laadukkaasti peilin kautta, sillä jalusta on alakerrassa. Vaatisi siis ensin rappuset ja vielä virittelyt. Kertoo paljon muuten samalla treenimotivaatiosta. Tai oikeastaan motivaatiota löytyisi, mutta en millään pääse ovesta ulos. Pitää siivota, käydä kaupassa ja hoitaa ipanat. Mikä oli paras tekosyy :)

Ajattelin kauppareissulla ottaa pari sporttilehteä ostoskärryyn, eiköhän se siitä. Niissä on jotain todella maagista, joka saa sen pyllyn ylös. Penkistä nousee ainakin oma takapuoli, eikös niin!

Oikeastaan asiani kuitenkin oli tämä päivän asu. Farkkupaidat kun ovat tällä hetkellä kuumia (tekee mieli kirjoittaa kuuminta hottia, mistä se sanonta olikaan peräisin?), ajattelin esitellä omani. Tarkemmin paitamekon.

Hankin tämän tammikuussa Seppälän alesta, taisi maksaa jopa 10e. Koko on 36 ja hieman suuri, mutta samoin työn alla on ollut myös ompelukoneen esille kaivaminen. Saumoista sisään ja siinä on!


Paitamekon kanssa täytyy jostain syystä olla muuten hiukset kiinni, joten se olkoon tämän postauksen jälkeen seuraava proggis. Meillä on tiedossa Pienimmän allergialääkäriä pitkästä aikaa. Toivottavasti saataisiin sieltä vastauksia avoimiin kysymyksiin ja samalla vinkki Tirpan ihottumiin.

Nekin on mysteerisiä, sillä neidillä ei ole koskaan ollut mitään missään. Eikä allergioita. Olihan aikamoinen sillisalaattipostaus :)

Kivaa päivää!

ps. Sylvanian Families -arvontaan voi vielä osallistua ja parit lapsimessulippujen voittajat ovat hukassa!


4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥