tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tirpan takki (voita oma kans).

Aikani tässä takkiongelma -postauksessa pohdittuani sopivaa takkia päädyin Racoonin ihanuuteen. Selailin eri nettikauppoja läpi ja tein tilauksen kattavan valikoiman Jeriikaan, josta olinkin blogin FB-sivujen kautta saanut aikaisemmin suosituksen.

Itselleni on ainakin nuo suositukset ja kokemukset todella tärkeitä. Muutaman kerran on jäänyt kivasta tuotteesta kaupat tekemättä, sillä muiden kokemukset eivät välttämättä ole olleet kovin hyviä.

Noh, Jeriikaa uskallan minäkin suositella :) Takki oli kahden päivän päästä postilaatikossa ja yhteydenpito erittäin aktiivista.


Otin 128cm kokoisen ja ihan hintsusti on reilu hihoista, mutta muuten aivan loistava! Ollaan molemmat rakastuneita ♥ Ja onhan se taas mukavaa, että tytöillä on aikalailla samanlaiset takit :) Vähän eri materiaalia ja väriä, mutta muuten.

Samalla näiden suositusten myötä haluan vinkata teille Jeriikan FB-sivuilla suoritettavasta arvonnasta. Kun 4000 tykkääjää on kasassa, arvotaan kaikkien kesken Molon softshell takki. Se on jotain se!

Ja koska teitä ihania lukijoita on tullut taas lisää (♥) niin ajattelin muistaa myös täällä blogin puolella arvonnoilla. Jakoon on tulossa 10kpl lippuja lapsimessuille, sekä supersöpö lelupakkaus. Että nyt jos joskus kannattaa pysyä kuulolla ;)

Aurinkoista päivää!


4 kommenttia:

  1. Ihana takki!
    Meillä on ollut monta Racoonin takkia, ja edelleen vaan jaksaa ihastuttaa.

    VastaaPoista
  2. Namskis, mitkä ihanat kuvat! Kiitos Sinulle ihanasta jutusta <3

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥