torstai 3. huhtikuuta 2014

Tuliko pipi ja lippuja lapsimessuille.

Vakuutukset ja lapsen sairastaminen - näistä minulla olisi muutamakin sana sanottavana, sillä aikoinaan meillä on ollut Mehiläiseen naamavippi.

On ollut tilanteita, jolloin ei ole epäilystäkään pitäisikö lääkäriin lähteä, mutta myös niitä kun on yhdessä pohdittu olisiko nyt päivystyksen paikka.  Ja vaikka näitä pohdintakappaleita on siunaantunut kolme, saa silti edelleenkin välillä miettiä kahteen kertaan. Ja tietysti kun reissunpäällä matkaa lääkäriin saattaa olla reippaasti sitä monesti miettii ehkä jopa sen komannen kerran. Vatsatautinen lapsi taitaa olla useimmin mietitty, pitäisikö jo mennä? Kuinka paljon on liikaa?

Vaikka aika paljon tällainen perusäiti tietääkin ipanoiden lääkärihommista, on aina hyvä tarkistaa epäselvät tilanteet ammattilaiselta. Neuvolastakaan ei yleensä saa ketään kiinni kuin 12-13 tai no itseasiassa varsinkaan silloin :D

Sen takia haluankin suositella teille Mehiläisen uutta neuvontapuhelinta (p. 010 414 0414), jossa asiantuntija auttaa vuoden jokaisena päivänä 7-20 välisenä aikana niissä maailman tärkeimmissä ja maailman tärkeintä koskevissa kysymyksissä. Minä ainakin olen sitä mieltä, että ei ole tyhmiä kysymyksiä, jos on omasta lapsesta huolissaan ja veikkaanpa, että samaa mieltä on tämä Mehiläisen porukka.


Mehiläisellä on muuten osasto myös Messukeskuksessa 11.-13.4.2014 järkättävillä lapsimessuilla. Ständiltä löytyy mm. nallesairaala, johon sen oman unikaverin voi viedä hoitoon ja huomata että lääkärissähän voi olla ihan kivaa, eikä yhtään pelottavaa.

Ja koska noista messuista nyt tuli puhetta ja se taitaakin olla monen perheen vuoden yksi lempparijutuista, sain mahdollisuuden jakaa teille 10kpl messulippuja! Eli ei muutakuin kommenttia alle, kerro vaikka kokemuksiasi, missä tilanteessa olisi hyvät neuvot olleet kalliit ja osallistu arvontaan. Ja koska messut ovat jo pian, suoritetaan arvonta 6.4.2014 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Eli muistakaa se toimiva sähköpostiosoite mukaan :)

Osallistumisaika on siis 3.4.-5.4.2014. Onnea matkaan!

Yhteistyössä Mehiläinen

100 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan! Hyvät neuvot olisivat olleet kovin kalliita kun esikoinen sai silmätulehduksen 10 päivän iässä - ei ollut mitään hajua mikä on homman nimi ja miten hoidetaan. Auttava puhelin olisi ollut mukavampi vaihtoehto kuin paikallinen päivystys ja siellä oleva jono...

  tellimaria (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun minäkin. :) Hyvät neuvot olisi olleet kalliit monenakin kertana viimeisten vuosien aikana. :) Esimerkiksi kun nuorimmaisellani oli elämänsä ensimmäiset kuukaudet sentraalinen uniapnea ja siitä olisi ollut hyvä kuulla muutakin kuin netin kauhutarinoita, joiden takia oli koko ajan kauhea huoli ja stressi päällä... :/ j30112012.v16032004@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Minä myös :) heidi.paivinen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa! Neuvoja olisi kyllä kaivattu esimerkiksi silloin kun esikoinen sairastui keuhkokuumeeseen. Mehiläisessä se kyllä sitten hoitui:)
  shuttunen @ luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa! Hyvät neuvot olisivat olleet tarpeen kun lapset pääsivät melatoniini-purkille ja puolet purkista hävisi "parempiin suihin", päivystykseen en päässyt puhelimella läpi mutta onneksi tajusin soittaa myrkytyskeskukseen.

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa :)
  Tämän poikakoplan kanssa on päivystys ja terveysneuvontapuhelin tulleet tutuiksi. Onneksi mitään isompaa ei ole sattunut *kopkopkop*, ollaan selvitty liimauksilla ja spiran hengittelyillä.
  Lapsen astmakohtauksen huomaaminen on toisinaan haastavaa, oireet saataa olla monimuotoisia ja ei aina niin selkeitä. Meillä noudatetaankin metodia mielummin turhaan näytille,kuin jättää arvailujen varaan. Tervettä kevään aikaa sinne Elli!

  suvi.claren@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 7. Osallistun! Monta kertaa on ollut 4 lapsen kanssa fiilis mennäkö vai ei. Onneksi jo pelkästään aikaa varaamalla saa luurin toisesta päästä hyviä neuvoja, mutta tämä neuvontapuhelin onkin loisto juttu! Laitan kännykkään. merita@mbnet.fi

  VastaaPoista
 8. Arvontaan! Meillä on onneksi tälläiset yllättävät tilanteet vielä vältetty. Mutta ajankohtainen aihe, paikallisen terveyskeskuksen iltapäivystyksen loppuessa...

  tanja.kitinoja @gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana :)
  Hyvät neuvot olisivat olleet kalliit viimekesänä kun isoveli heitti pikkusiskoa nyrkkinsä kokoisella kivellä suoraan suuhun kun ei kuulemma palloa löytynyt siihen hätään -_- Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja pienellä lohkeamalla kulmahampaasta.

  jennimarialaaksonen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana!
  Kerran on tarvittu lääkäriä, ja mehiläisestä löytyi nopea apu. Jäi kyllä niin hyvä mieli käynnistä, että varmasti mennään uudelleen jos vain tarvetta on.

  tyllilylli@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Minä olen Tuusulassa asuessa soittanut "röyhkeästi" Helsingin terveysneuvontaan jos on mieltä askarruttanut lapsen vointi. Kiitos siis vinkistä tuosta Mehiläisen puhelimesta!

  Ja mukana arvonnassa tietty!

  Hanna / hanna(ät)kotiportti.fi

  VastaaPoista
 12. Kun en tiennyt onko pyyhekumi vaarallista lapsen syötäväksi :D
  Siljaelisa@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana! :) Me ollaan tähän mennessä onneksi vältytty kokonaan näiltä huolilta kahden lapsen kanssa, mutta todella hyvä tuo neuvonta puhelin, kesät ollaan mökillä jossa apu on aika kaukana, joten ihan pienestä ei viitsisi lääkäriin lähteä! eid.jasmin@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Musta tuntuu välillä että ollaan Mehiläisen kantiksia tän yhden ainokaisemme kanssa. Lääkärintarpeen arviointi on kyllä kovin vaikeaa, välillä kun raijaan lapsen lääkäriin (ja mietin mielessä että onkohan tää nyt turha reissu), löytyy korvista ärhäkkä tulehdus ja toisella kerralla taas sitten ei. Meillä ei edes ole vakuutusta, mutta silti lääkäriin mennään mieluummin liian pienestä kuin että odoteltaisiin liian kauan. Tuota uutta puhelinta ei olla kokeiltu, mutta hyvältä kuulostaa.

  VastaaPoista
 15. Mukana. Juurikin ne tilanteet joissa miettii et lähteekö vai ei; meillä näitä ollu silmätulehdus, korvatulehdus, ja rs-virus, sillon onneks tajus itekkii et nyt on mentävä päivystykseen.
  henna.emilia@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 16. Mukaan! Pienen lapsen myötä on ollut paljonkin tilanteita, jolloin apu ja neuvot olisivat olleet tarpeen!
  marianposti(a)wippies.com

  VastaaPoista
 17. Osallistun. :) Kyllä se lohduttaa, kun tietää että apua on saatavilla vain yhden puhelinsoiton päässä. :) Neuvolassakin kun on vaan se yksi tunti päivässä, jolloin saa jonkun kiinni. Hyvät neuvot olisi ollut tarpeen, kun meidän 1v6kk sai aivotärähdyksen ja arvottiin että mitä tehdään. Päivystykseen päädyttiin ja vietettiin yö tarkkailussa.
  vade1989@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa! Meillä myös hyväksi havaittu keino on, että mieluummin mennään "turhan" takia lääkäriin kuin että odoteltaisiin olotilan vielä pahenevan. :) heli.kujanpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. kunpa vihdoin onnistaisi! :) neuvontapuhelin on loistojuttu! itekin joutunut ensiapuun soitteleen muutamasti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 20. Mukana. Oi oi, hyviä neuvoja ollaan vailla oltu usein. Esim esikoisen sairastuttua ärhäkkään kurkunpäätulehdukseen ja toisaalta myös silloin kun kuopus työnsi herneen nenään. Ensimmäisessä tapauksessa kiiruhdettiin päivystykseen, toisessa tapauksessa hyvät neuvot löytyi Googlesta!

  heidi.bentaieb@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa!
  Ehkä eniten olisin kaivannut neuvoja silloin kun lapsi sairastui vauvarokkoon ja oli todella väsynyt ja nukkui paljon. Olisi ollut rauhoittavaa saada tietoa että tämä on normaalia. Nyt sitä koko ajan mietti pitäisikö sitä lähteä uudestaan näytille vai ei...

  sirkkuhaaranen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. 2,5v Esikoisen poski alkoi turvota. Olin jo päivällä menossa Mehiläisen kilpailijalle, mutta aikoja sai enää HKI:n keskustaan enkä laspsen ja vauvan kanssa halunnut sinne mennä. Ajattelin, että ehkä menee ohi ja mennään aamulla. Turpoaminen jatkui koko ajan ja silmäkin pieneni sitä mukaa. Iltapäivällä hiekkiksellä naapuri ohimenen sanoi, että turpoaminen voi vaikutta hengitykseen. Illasta silmä oli jo melkein ummessa ja pelkäsin, josko oikeasti vaikeuttaa hengitystä, joten lähdettiin Jorviin. Esikoisen kummi lähti kaveriksi, kun mies oli firman saunaillassa. Ei tykännyt FB-kommentistani, kun kerroin meidän olevan Jorvissa, kun hän kehui olevansa hienossa savusaunassa :) Onneksi Jorvissa ei ollut jonoa ja päästiin aika nopeasti hoitoon. Laittoivat silmätippoja ja antoivat jotain allergialääkettä. Hetken tarkkailun jälkeen päästiin pois. Joku ötökkä kai pisti.

  Tarinan opetus on, että parempi mennä ajoissa ja vaikka turhaan. Ja vaikka soittaa jonnekin ja kysyä apua. Nykyisin Zyrtec on aina kesällä mukana, koska iho reagoi niin voimakkaasti ötököiden pistoksiin..
  eilizzz123@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Hyvät neuvot ovat olleet kalliita mm. silloin kun lapsen suu on ollut täynnä rakkuloita, eikä hän ole pystynyt syömään lainkaan =/.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Osallistun arvontaan!
  Kaikki hyvät neuvot on kalliita silloin kuin niitä tarvitaan! Esim. Lääkkeiden annostuksen tarkistus kun lapsi on kasvanut, kun on juhlapyhät ja ei kiireellinen tauti (ohjeet ja vinkit) tai muuten tarkistus saako jotain antaa lapselle tai millä tavalla hoidetaan.

  T. 13v, 6v, 4,5v ja 5kk äiti (piia.arnberg@hotmail.com)

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa - pahin "case" meillä oli kun pojan 4v. nivunen oli kipeä ja äitinä en osannut olla huolissaan, ennen kuin kivekset olivat tulipunaiset ja lähellä oli ettei tuleva lapsilykky mennyt. Leikkausta vaativa operaatio kuitenkin tehtiin pikaisesti ja sen johdosta kivekset edelleen tallella ja aika näyttää ovatko toimivat:) sp: frostypinkki@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
  2. Kiitos:) vastasin sähköpostiisi (toivottavasti en myöhästynyt)

   Poista
 26. Toivottavasti arpaonni suosii :-) Meillä on tullut parikin anafylaktista reaktiota ja niiden jälkeen on jäänyt pieni pelko aina uusien usein allergisoivien ruoka-aineiden maisteluun; jos ihottuma alkaa nousta, lapsi alkaa yskiä jne. Milloin on kyse iho-oireista, jotka ovat kurjia, mutta vaarattomia ja milloin tilanne päätyy anafylaktiseen hengenvaaralliseen reaktioon. Jostain syystä kynnys ambulanssin tilaamiseen on korkea, mutta sekin on jouduttu jo kokemaan. Tosi hienoa, että tuollainen Mehiläisen palvelu on olemassa! Sähköposti; tiina.paakkunainen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. mukana! esikoisen kanssa usein miettii mennäkkö vai eikö kun kaikki on niin uutta :)

  ilona_pollanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana arvonnassa. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Mukana ollaan.Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 30. Mukana!! Voi kun arpaonni suosis.. :) Esikoisen kanssa tuli lääkärissä ravattua enempikin, kuopuksun kanssa on ollt parempaa tuuria. Saas nähdä kuin masuasukin kanssa käy. :) Mehiläisen uusi neuvontapuhelin on ihan huippu juttu..täytyykin tallentaa kännyyn, kiitos vinkistä!

  ilonaviliina@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukana :) Itselläni tuntuu olevan korkea kynnys lähteä lääkäriin ja ilman vakuutusta olemme olleet päivystyksen varassa, ajatuksella, että jos jotain isompaat tulee, maksamme sitten yksityisen. Nyt kyllä vakuutus taas harkinnassa. Suurin säikähdys oli, kun päiväkodin kiipeilytelineestä putosi (sinne viikonlopun aikana ilmeisesti kiikutettu) laatta poikamme päähän. Onneksi lapset kestävät, jättikuhmu tuli, mutta ei muuta - ONNEKSI!

  VastaaPoista
 32. Ai niin - hannaliina.luttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 33. mukana ollaan!!! kyllä monesti olen seissy kysymys merkkinä kannaako lähteä lääkäriin vai ei!!!
  mut jotenkin kaikista tilanteista on selvitty!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. mukana!!! iho oireet on monta kertaa sellaisia että tulee mietittyä, jos ne kumminkin paranee!!!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 35. Mukana arvonnassa.. Silloin, kun nuorempi tipahti rappusissa. Onneksi ei käynyt pahemmin, mutta huuto oli kova.
  soili80@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Mukaan arvontaan :) Mehiläinen on meille tuttu paikka lasten kanssa. Jos lapsilla jotain on, soitto tai nettivaraus ja eikun Mehiläiseen :)
  jantune@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Mukana arvonnassa! Hyvät neuvot olisi olleet tarpeen kun puoli vuotias tyttäreni imeskeli linnunkakkaa puseroltani (!) Älä kysy enempää...

  VastaaPoista
 38. Mukana arvonnassa. Hyvät neuvot olisi olleet tarpeen kun puolivuotias tyttäreni imeskeli linnunkakkaa puseroltani (!) Don't ask more!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
  2. Ottaisitko minuun yhteyttä, en löytänyt sinulle sähköpostia lainkaan!

   Poista
 39. Onneksi meidän 1,5-vuotiaamme on ollut melko terveenä, mutta kyllä muutamaan kertaan on ihan varmuuden vuoksi joutunut neuvolaan soittelemaan ja jopa lääkärinkin vastaanotolla käyty. Parempi varmistaa kuin jäädä ihmettelemään ja stressailemaan. Mukana arvonnassa - toivottavasti lykästäisi, sillä matkaan ollaan lähdössä joka tapauksessa! :)
  s.a.l.l.i(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa! Tosi hyvä tommonen puhelinpalvelu, kun ei tiedä onko vakava asia vai ei. Mielummin kilauttaa ja kysyy, kun turhaan lähtee kipeen lapsen kanssa liikenteeseen.

  -embe-embe(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukana! Tosi hyvä tommonen puhelinneuvonta, olisi ollut monesti tarvetta :)

  emma.lahtiluoma(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Mukana arvonnassa.satu.ilvonen(a)gmail.com. Itse olen hyödyntänyt terveysneuvonnan numeroa, joka palvelee vuorokauden ympäri.

  VastaaPoista
 43. Arvonnassa mukana!

  emilia.rontu@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mukana arvonnassa! Enpä ollut kuullutkaan tuosta puhelimesta, tosi hyvä juttu. Toistaiseksi ollaan vielä "Smurffin lain" voimalla vältytty suuremmilta, kun on vakuutus niin mitään ei satu.. *kop kop* S.posti anne.kuusisto@suomiforum.com

  VastaaPoista
 45. mukana arvonnassa! onhan se hyvä kun on päivystys olemassa ja puhelin palvelu voi kysyä neuvoa jos ei tiedä mitä tehdä!
  maukonen@netti.fi

  VastaaPoista
 46. Mukana! Joskus soittanut arvauskeskukseen, jossa yleensä ihan fiksuja neuvoja. Tuokin numero pitänee laittaa kännykkään ylös. Myrkytystietokeskukseen joskus soitin, kun esikoinen söi jotain outoja marjoja pihalta. Onneksi ei ollut myrkyllisiä. =) moittinen@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mukaan arvontaan! samte08(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa. Hyviä neuvoja tuntuu tarvitsevan tuon touhukkaan pienen miehen touhuja vahtiessa aika usein. paivit14(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Mukana arvonnassa!

  Juuri nyt ei tule mieleen sellasta tilannetta jossa olisi erityisesti tarvinnut suurempia neuvoja. Mutta hyvä tietää mihin soittaa jos sellainen tilanne yllättää.

  katja.suojanen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Mukaan arvontaan. Monesti ollaan jo kolmen vuoden aikana ehditty mehiläisen palveluita käyttämään. Ja todella tyytyväisiä ollaan :). riikka.ranta@luukku.com

  VastaaPoista
 51. Mukaan! Neuvoja tarvittu esim. kun pieni on kovassa kuumeessa eikä kuumetta meinaa saada laskemaan. tuuli.pekkala(at)gmail.com

  VastaaPoista
 52. Hyvät neuvot olisivat olleet tarpeen, kun esikoinen ja ainokaiseni poti vatsatautia viikon verran, eikä koko aikaan syönyt juurikaan. Mukaan arvontaan ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Arpaonneani kokeilen minäkin! Mehiläinen on tuttu paikka meillekin - kuopus lähtee iloisena lääkärireissuille ja osaa itse pyytää uuden väristä liskoa kokoelmansa jatkoksi. Hyvät neuvot olisi olleet tarpeen monta kertaa varsinkin esikoisen ollessa pienen pieni. Lekuri totesi useamman käynnin yhteydessä että tuore äiti voisi ottaa rennosti eikä hötkyillä turhia :)

  ellu.goransson@gmail.com

  VastaaPoista
 54. arvonnassa minäkin =)
  annuka.rautiola@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 55. Oli mulla kokemuskin, vähän liian nopea enter-käsi vaan... Mehiläiseen olen mennyt mm. saatuani arvauskeskuksesta epäilyttävän diagnoosin "on ne korvat ihan tulehtuneet, minä voin määrätä mitä lääkettä sinä vain haluat" - toteamaan sitten että terveet korvathan ne. Säästyipä lapsi yhdeltä turhalta kuurilta...

  VastaaPoista
 56. Meillä vuodenikäinen vuoli etuhampaillaan palasaippuaa... Myrkystyskeskukseen tuli silloin soitettua. Ei saanut tietenkään vedellä huuhdella. Nyt 1,5 vuotta myöhemmin jo naurattaa. :D Otankin tuon numeron ylös!

  iinesjajimi@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mukana arvonnassa! Meillä ei onneksi vielä ole pienokaisen kanssa tarvittu lääkäripalveluita :)
  petra.kotilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Mukana arvonnassa. Varsinainen "hätä" on onneksi tullut naperon kanssa vain kerran, kurkunpääntulehduksen vaikeuttaessa hengitystä pahemman kerran. Muuten ollaan pärjätty ihan vain kotihoidolla ja terveysneuvonnan numerolla
  -Peace pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 59. Meillä ollaan siitä oltu onnekkaita, että ei ole vielä sattunut mitään sen suurempaa, johon olisi lääkäripalveluita tarvinnut. Vakuutus meillä on totta kai kaiken varalta. Sehän se paras tae onkin, ettei mitään satu ;)

  Isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Hyvät neuvot onntarpeen aina kun lapsi sairastaa :)

  VastaaPoista
 61. Kiitos vinkistä! Monesti on kyllä ollut sellainen tilanne, että olisi tarvittu neuvoja. Mukana arvonnassa sini.pelit(at)gmail.com

  VastaaPoista
 62. Noro-vriuksen takia jouduttiin lääkärissä asioimaan, alkoi lapsi mennä sen verran voimattomaksi kun kesti niin pitkään. Muuten ei onneksi ole juuri tarvittu
  -Janttara janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 63. Eipä ole tarvinut lääkärissä juosta, on ollut vielä sen verran hyvä lykky. Toivottavasti ei tarvitse jatkossakaan.
  -Mariamaria marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 64. Onneksi ollaan pärjätty julkisilla palveluilla toistaiseksi.
  wonderwhy(a)netti.fi

  VastaaPoista
 65. mukana minäkin :) välillä tuntuu kyllä että ois niille ulkopuolisille neuvoille (ja käsille) käyttöä, kun arkea pyörittää yksin 1v 3kk ja 2kk ikäisen kanssa :D
  vauva2014@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Innolla mukana arvonnassa <3

  Hyvät neuvot kalliit olisi olleet silloin, kun aloitin uuden lääkkeen, en tiennyt annostusta ja kaikki neurologian polit olivat jo kiinni perjantaina!

  kati-ruotsalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Mukana arvonnassa :)

  terhila@luukku.com

  VastaaPoista
 68. Mukana arvonnassa,messuille olenkin ajatellut taas lähteä!
  ira.purho@arabianranta.com

  VastaaPoista
 69. Hyvät neuvot on olleet tarpeen lapsen korvatulehduksessa. Onneksi ollaan säästytty enemmiltä
  -Kartsu karicepu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 70. Mukana arvonnassa :)
  Vielä ei ole tullut tilanteita mutta tuosta kun lähtee kunnolla pystyyn niin niitä tilanteita varmasti vielä tulee.
  niina.ramanen@luukku.com
  -Niina

  VastaaPoista
 71. Mukana :) Ihan terveysneuvontaan olen muutaman kerran soittanut, mutta hyvältä kuulostaa tuo Mehiläisen palvelu!

  asuntovaihto@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Mukana arvonnassa. juhannuslikka@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 73. Mukana arvonnassa! Apua on kaivattu silloin, kun epäiltiin naperon nielaisseen kolikon
  -Kartsu karicepu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 74. Lapsen allergioiden kanssa ollaan neuvoja ja hoitoa tarvittu.
  teekoo81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 75. ei vielä ole ollut tarvetta.
  terveys1(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 76. Tosi hyvä juttu että on tälläinen.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Mukana arvonnassa!
  Koputan puuta, toistaiseksi on selvitty hyvin vähällä lääkäripalvelujen kanssa!
  wafer(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 78. Mukana arvonnassa! anne.kalteva@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Kiitos hyvästä vinkistä! Tälläinen palvelu on kyllä todella tarpeen pienten lasten kanssa. Vanhempana on varmasti rauhoittavaa saada ensihätään joku asiantuntija langan päähän, jos on itse epävarma lääkäriin lähdöstä. Itse myös mennyt lasten kanssa mielummin turhaan, kuin miettinyt kotona.

  Mukana arvonnassa toki, vetkula @ gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 80. Mukana arvonnassa. Täytyykin tallentaa numero puhelimen muistiin. Onneksi ollaan myös vältytty vähällä lääkärissä käyntien suhteen, mutta muutaman kerran olisi tällaisesta numerosta ollut apua kun on pähkäillyt lähteäkö lääkäriin vai ei.
  karhunen.laine@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät onnittelut!
   Olet voittanut yhden pääsylipun lapsimessuille :)

   Poista
 81. Vaikuttaa hyvältä palvelulta, lähinnä olen tähän mennessä soitellut kunnalliseen terveysneuvontaan
  nellakos(at)gmail.com
  -Nellukka

  VastaaPoista
 82. Enpä ole ikinä yksityisellä käyttänyt vaikka on vakuutuskin. Ei ole tullut vielä tilannetta missä olisi tarvinut, onneksi
  sampsapie(at)gmail.com
  -Samsam

  VastaaPoista
 83. Mukana. Kuulostaa hyvältä tuo palvelu
  -Tetere meretekos(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄMÄN KOMMENTIN JÄLKEEN ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

   Poista
 84. Useamman lapsen äidillä on kysymyksiä välillä piisannut monenkin edestä :) Ihan loistava tällainen uusi palvelunumero. Aina se mieltä helpottaa, kun saa kysyä "tyhmiäkin" kysymyksiä.

  autumn74@jippii.fi

  VastaaPoista
 85. Kahden korvakierteisen lapsen vanhemmilla hyvät neuvot olisivat monesti olleet kalliit! Hurraa lapsivakuutukset :) Mukana arvonnassa: tiia.tornqvist@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Kerran poika oli yht'äkkiä täynnä punaisia laikkuja, niin silloin paniikki iski, ja olisi ollut hyvä, jos olisi voinut soittaa jonnekin. No mentiin kuitenkin päivystykseen, ja laikut olivat nokkosrokkoihottumaa. Saimme lääkkeet, ja kaikki oli ok.

  On kuitenkin monia monia tapauksia, kun lapsille sattuu ja tapahtuu, ja varsinkin äiti alkaa panikoida. Maalla asutaan, ja auto ei ole aina käytettävissä, joten puhelin voi olla ainut apu hetkellisesti.

  Ensi viikonloppuna kuitenkin lapsimessuille! Jee! Liput ovat tervetulleet, joten arvonnassa mukana! katariina.tuhkanen@gmail.com.

  Olen lukenut blogiasi monesti, ja se on mieltä virkistävää luettavaa & katseltavaa! :) Mukavaa kevään jatkoa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥