perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vallan ihana Somia Living.


Rakastan yli kaiken asua "pikkukylässä". Itseasiassa haaveissa on joskus vielä muuttaa vielä pienempään, kuitenkin niin, että autolla pääsee suht sujuvasti isompaan kaupunkiin. Sellainen elämä Olgan tyyliin olisi mieletöntä, mutta ehkä kuitenkin todellisuuden huomioon ottaen aika utopistista.

Meidän pikkukylässä on muutama superihana sisustus- ja muu putiikki, joista aikaisemmin olen esitellyt mm. Murulan. Nyt olisi vuorossa suloinen Somia Living,  sisustuskauppa. Tiedän, että moni blogini lukijoista on täällä käynyt, mutta samalla toiselle puolikkaalle tämä on uusi juttu.

Itseasiassa blogissa on jopa vilahtanut yksi koti, jossa on tehty Somian ostoksia. Myös eilisen Saako ruualla leikkiä -postauksen herkut ovat peräisin Somia Livingin gourmet hyllystä.

Sisustusliikkeet ovat minulle blogien ja lehtien lisäksi oiva kanava etsiä inspiraatiota kotiini. Kauniit tavarat, olivat ne sitten uutta tai vanhaa aseteltuna uudella tavalla antavat ideoita. Pidän myös siitä, että monesti näiden putiikkien valikoimista löytyy pienten yrittäjien tuotteita, kuten ihana by Pia´s desing.

Somia Living sijaitsee siis Hyrylän keskustassa osoitteessa Koskenmäenpolu 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥