perjantai 16. toukokuuta 2014

Kesän kuumin - rusketus.


Heippa taas :) Kun eilen mietin kesän tyylejä päälisin puolin, mennään nyt vaatteiden alle. Kesän kuumin tyyli on tietysti rusketus. Koska media on täynnä toinen toistaan kumoavia artikkeleita auringonoton haitoista ja hyödyistä, ajattelin ohittaa ne täysin ja esitellä teille toisenkin vaihtoehdon. Vuosi sitten kävin testaamassa suihkurusketuksen ja nyt näytän teille saman rusketuksen toisilla tuotteilla.

Tämä rusketus tehtiin minulle Vita Liberatan -tuotteilla, jotka ovat 80%  ecocert -sertifioituja. Ne ovat myös tuoksuttomia, eivätkä sisällä alkoholeja tai parabeenejä. Tietysti itseruskettavilla tuotteilla on hienoinen ominaistuoksu jälkikäteen, mutta tässä se oli huomattavasti miedompi.


Suihkurusketuksen 1-2-3 on seuraava: Ennen rusketusta on hyvä kuoria iho kokonaisuudessaan (poistaa ihokarvat, jos sitä harrastaa) ja levittää kunnon kosteuttava voide. Tämän jälkeen (joka tehdään siis kotona joko edellisenä iltana tai muutama tunti ennen suihkurusketusta) levitetään joko nk. blokkeri tai tässä tapauksessa Vita Liberatan oma kosteusvoide tiettyihin paikkoihin. Nämä kuivemmat paikat ovat esimerkiksi kantapäät, kyynerpäät, käsien sisäpuoli.. Ammattitaitoinen ruskettaja kyllä neuvoo sinua.

Vita Liberatassa "suihkun" avulla levitetään enemmän useita ohkaisia kerroksia, kun taas tuossa aikaisemmassa rusketus on enemmän kokonaisvaltainen. Ruskettaja kyllä sekoittaa sinulle sopivan värin, joten ei kannata huolehtia etukäteen siitä :) Rusketuksen jälkeen on hyvä antaa tuotteen kuivua iholle kunnolla ennen pukeutumista. Ja vaikka väri onkin jo kuiva, suosittelen käyttämään tummia ja löysiä vaatteita parhaimman lopputuloksen, sekä vaatteiden tahraamattomuuden vuoksi.

Oma rusketukseni on illalla otettu, jonka jälkeen tietysti yö nukutaan sävy iholla. Lakanat menevät takuuvarmasti vaihtoon, mutta Vita Liberatan eduksi täytyy mainita, että väri lähti vitivalkoisista lakanoista kokonaan pois. Kuin myös vaatteistakin.


Postauksen kuvat ovat kaikki otettu luonnonvalossa, eikä kuvien värejä ole muokattu. Kuvat ovat ennen, jälkeen ja seuraavana aamuna suihkun jälkeen. Huomaa, että vaikka heti suihkutuksen jälkeen ihon sävy on huomattavan tumma, suurin osa siitä peseytyy pois ensimmäisessä suihkussa ja iholle jää hyvinkin luonnollinen päivitys. Instagramin puolella, esimerkiksi treenejäni seuraavat ovat varmasti nähneet peili-selfien käsivarresta ja siitä, kuinka luonnollinen lopputulos onkaan. Ja hemmetin hyvännäköinen!

Mielestäni näitä Vita Liberataa ja Tannymaxxia ei oikein voi verrata toisiinsa, vaan oman ihotyypin ja mieltymysten perusteella voi valita juuri itselleen sopivimman yhdessä ruskettajan kanssa.

Blogini lukijoille on myös tutustumistarjous tiedossa: rusketus 20e (norm. 25e) kun mainitset aikaa varatessasi olevasi blogini lukiija. Käy siis varaamassa oma aikasi Heidille vielä ennen kevään juhlia! (tarjous voimassa 12.6.2014 saakka)


tuote saatu blogin kautta.
ps. pahoittelen juuri ennen rusketusta vedettyä avokadopastaähkyä :D

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥