torstai 22. toukokuuta 2014

Liitutaulutarran uusi elämä ja simmareiden + muiden voittajia.

Heipsan! Vaikka ulkona ollaankin viimeaikoina touhuttu paljon, myös sisällä on tapahtunut muutoksia. Tyttöjen huoneesta on lopullisesti tullut pojan huone yläkerrassa ja se on saanut uuden maalikerroksen. Palaan siihen vielä tarkemmin ihan omassa postauksessaan, sillä onhan pojalle hommattu myös sänky.

Tämän postauksen ideana sensijaan on esitellä liitutaulutarran uusi elämä. Tai oikeammin osan tarrasta. Muistatteko, kun isot olivat samassa huoneessa ja tein heille muistitaulun liitutaulutarrasta? Jos ette, niin tässä linkki Kom ihåg -postaukseen. Tarra jäi tyttöjen huoneeseen hetkeksi, mutta en raaskinut sitä sen kummemmin uudelleentekstata, sillä aikataulu oli kuitenkin sama. Irroitin tarran seinästä ja vein sen siis yläkertaan. Lähti muuten superhelposti ja liimautui uudelleen yhtä hyvin!

Tarran uusi elämä on suojata kirjoituspöytää kirjoitusalustana. Muistatteko ne toimistoalustat, mitä meillä oli 80-90 -luvuilla pöydillä.? No tämä on vähän kuumempi versio ja suojaa yhtä hyvin. Pikkaisen tuo tussi rapisi irti siirron aikana, mutta onneksi pian alkaa kesäloma ja koko aikataulun voi pyyhkiä huspois :)
Samalla vielä huhuilen Amandaa, joka voitti sisustussydämen lahjakortin! Olen hänelle laittanut viestiäkin, mutta jos vastausta ei tänään kuulu, lahjakortti uudelleenarvotaan.

Myös Jeriikan kanssa arpomani Mini Rodinit on nyt arvottu ja rantsuun pääsee keikistelemään:

Koska poika rakastaa oranssia, olisi tämä ainakin hälle mieleen :D
http://www.jeriika.fi/eggkids-sven-paita-shortsit-p-1912.html
VastaaPoista

Onneksi olkoon!

4 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuo liitutaulutarra pöydän päällä! Me on liimailtu pöydän laatikoston oviin ja ekaluokkalainen on kirjoittanut liitutaulutussilla, mitä mikäkin laatikko sisältää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tuosta tarrasta/maalista ihan joka paikassa <3
   Varsinkin juuri tuollaiseen organisointiin se on loistava :)

   Poista
 2. Jee, minäkö se oon... Laittelin sulle just viestiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥