sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syksyn asupohdintoja ja inspiksiä.

Syksyiset sunnuntaimoikat! Tänne saatiin yksi hulttio kotiin reissultansa ja ollaan taas koko perhe koossa :)  Aamusta siivoilin tyttöjen kanssa heidän huonettaan ja pohdin muutamia muutoksia sinne, mutta niistä lisää mahdollisesti jos ne nyt toteutuu..

Sen sijaan enemmän tänään on mietityttänyt tämän syksyn pukeutuminen ja täytyy sanoa, että keltainen takki on kyllä must have! Uggin tyyppiset saapikkaan kaivan varmasti pikapuolin esiin ja yksi mulberryn huivi olisi hankintalistalla.

Samalle listalle pääsee myös harmaa huvi, tällä kertaa villainen. Mitäs tykkäätte? Mitä teidän syksyn vaatekaappiin kuuluu?

Tykkään muuten katsella monien blogien asukollaaseja, siis sellaisia, mihin on koottu vaikka kuukauden, syksyn tai muuten vaan tietyn tyyppiset asut samaan ja loinkin pinterestiin samanlaisen omistani, sitä pääset kurkkimaan täältä. Vasta muutaman kuukauden ajaltahan nuo ovat, mutta joskus taas pinnailen lisää :) 14 kommenttia:

 1. Keltainen takki on ihana!!! Mistä?????

  Kivoja kollaaseja. Voisin kyllä kulkea juuri tuollaisissa vaatteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Takki on http://www.fatface.com/jackets/rosanne-jacket/invt/48321, mutta keltainen on loppuunmyyty :/ pitänee etsiä joku vastaava vaan.. blah!

   Poista
 2. Ihana tosiaan tuo keltainen takki, voisin kans haluat sellaisen mut mistäpä tuollaisen löytäisi. Minä kaivelin eilen Ugg-bootsit esiin eli syksy on tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keltainen on loppuunmyyty, mutta sinisenä löytyy:
   http://www.fatface.com/jackets/rosanne-jacket/invt/48321 :)

   Uggit <3

   Poista
  2. Sininen takki löytyy jo kaapista (Henrin parka) ;)

   Poista
 3. Inhoan yleisesti ottaen keltaista väriä, mutta tuo keltainen takki on UPEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on sinisenä ;)
   En osaa itseasiassa _yhtään_ sanoa, miten tuollainen puhtaampi keltainen käy minulle edes, kokemusta on vaan sellaisesta enemmän sinapin väristä..

   Poista
 4. Ihana tuo neulemekko tai takki. Mistä sitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.veromoda.com/vero-moda/knitwear/grand-ls-cardigan-rep-3/10117453,fi_FI,pd.html?dwvar_10117453_colorPattern=10117453_Oatmeal_430005&forceScope= :)

   Poista
 5. Heii miten ihanasti sopiikaan yhteen keltainen ja ruskea! Just intoilin pinkin ja keltaisen yhdistelmästä, mutta taitaa seuraava innostus olla tämä. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö!
   Mutta housuja mietin kovasti, että mitä tähän yhdistäisi..

   Poista
 6. Hei! Mistä bongasit noi ihat laukut? :) kuvasta ei saa selville merkkiä. Linkkejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylempi laukku on ralph lauren ja alempi taas kors :)

   Poista
 7. Aivan ihana keltainen! Pojan vaatekaappiin keltainen on eksynyt muun muassa kumppareiden, kurahanskojen ja -hatun sekä toppahaalarin muodossa. Mutta olisihan se loistava lisä myös äitien kaappiin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥