torstai 4. syyskuuta 2014

Ihana billieblush sis. alekoodin Jeriikaan.


Oletteko törmänneet näihin Billieblusheihin aikaisemmin? Mä en ole ihan varma, sillä saattaa olla että olen vilauksen nähnyt Evelinan blogissa, mutta nyt en mene kyllä vannomaan..

Olin tai en, mutta nyt uutuuksia on tullut Jeriikaan ja sieltähän näitä piti kuolata.

Tirpalla on aikoinaan ollut Ellen lakkatakki ja nyt kun katsoo tuota valkoista pilkullista, herää uusi vimma hienosteluun! Välikausitakkinahan meillä on Tirpalla Jeriikasta tilattu Racoonin pidempi sydäntakki, joka tarvittaessa menee paremmastakin. Kunhan sen muistaa pestä ajoissa ;)

Minusta näissä on itseasiassa tosi paljon samaa, kuin Ellessä ja Mayoralissa ja sanomattakin selvää, että meillä tykätään! Tirppa ja Pienin ovat kyllä niin tyttömäisiä tyttöjä, että oksat pois. Mekkoja kuluu, niinkuin hörhelöitä ja korujakin.

Sain vielä ilokseni teille jakoon alekoodin näihin ihanuuksiin, eli koodilla prinsessat20 saat -20% billieblushin normaalihintaisista tuotteista 4.-9.9.2014 Jeriikasta. Takin lisäksi kissa- ja heppapaita olisi mun suosikkeja, mihin voisin tuon koodin käyttää ja olihan siellä jo valmiiksi alennettujakin ;)

Mutta nyt lähden tästä pakkaamaan, aamulla pitää olla taas kukonlaulun aikaan kentällä kohti Tanskaa! Öitä ihanat!

4 kommenttia:

 1. Billiblushin vaatteet ovat ihania. Tykkään bongailla "nousevia tähtiä", ja löysin pienimmälle jo vuosi sitten oikein kivoja käyttövaatteita House of Fraserilta (erittäin nopea ja hyvä palvelu), kun kyseistä merkkiä ei saanut vielä Suomesta. Täällä ajattelin vinkata, kun oon niin laiska puhumaan vaateasioista ja mainostamaan omassa blogissani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua tuohon!
   Mäkin tykkään kuolata aina uusia merkkejä, vaikka ikisuosikitkin pysyy :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥