tiistai 16. syyskuuta 2014

Kirppulöytöjä.

Mikähän siinä on, että kirppiksissä on jotain vetovoimaa. Sellaiset suuret sekakirput ovat kuin mummolan vinttejä tai aittoja, mistä tekee välillä huikeita löytöjä. Tai oikeastaan muut tekee, en minä. Minulta puuttuu se tietty löytögeeni, se jonka pieni ääni päässä vinkkaa kurkkaamaan vielä tuonkin kasan taakse.

Lastenkirput ovat taas asia erikseen. Niissä on ihan eri fiilis, sellainen raikkaampi. Ne tuoksuvat vielä hetken ihan vauvalle.

Meillä on montakin kirppua kylillä, silloin tällöin sunnuntaisin liveversio kaupan parkkiksella. Ihan vaan talkoovoimin pistetty pystyyn. Siinä sitä fiilistä vasta onkin!


Tyttöjen syysvarustus kaipasi päivitystä ja shoppailinkin valmiiksi jo hm ostoskoriin netissä. Ehkä se oli se löytögeenin poikanen, joka käski vielä hetken holdaamaan tilausta ja hyvä niin! Kävin nimittäin Murulassa ja poistuin ison kassillisen kanssa. Kerrankin!

Tytöille löytyi todella paljon tällä kertaa, edullisesti ja hyväkuntoisia. Varsinkin Pienin, kokoa noin 92cm on vielä hyvässä asemassa. Vaatetta löytyy ja ovat suht hyvässä kunnossa. Tirppa sen sijaan, 122/128cm, alkaa olla jo siinä rajalla.. Pojat sen sijaan ovat menetetty peli. Vaatteet ovat atomeina jo kauan ennen kirppistä :D

Samalla varasin oman pöydän meidän pienille syys- ja talvikamppeille syyslomaviikolle. Täytyy pikkuhiljaa alkaa kasaamaan ja laputtamaan niitä :)

Oletteko te kirppistyyppejä? Entä löytyykö se geeni?


(kaikki kuvien vaatteet ovat kirpuilta)

10 kommenttia:

 1. Murulasta harvoin lähtee tyhjin käsin :D!

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä olit tehnyt!
  Ja sun kuvaamina kaikki näyttää aivan superhyviltä! :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos :)
   Löytöjä kyllä ja tuli niin hyvä mieli!
   Varsinkin Pienin oli ihan innoissaan uusista vaatteista ♥

   Poista
 3. Kirppishaukka ilmoittautuu! Itselleni teen löytöjä vähän liikaakin :) lapsille on tosi hankala löytää mitään. Jostain syystä meidän alueen kirppiksillä sattuu tämän tästäkin eteen ihan karmeassa kunnossa olevia vaatteita :( joskus tietty löytyy hyviäkin juttuja. Paljoltihan se on tuurista kiinni. Musta kirpparilla käynti on kivaa, se on sitä mun omaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä teetkin tosi hyviä löytöjä kyllä itsellesi :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No mulla on useimmiten ihan sama homma!
   Nyt pari viime kertaa on ollut hyvä tuuri ja löysin mm. Tirpalle pitsisen kännykkäpussin :)

   Poista
 5. Mulla ei ole kirppisgeeniä sitten yhtään. Pari kertaa vuodessa käyn toiveikkaana jossakin (lähinnä itsepalvelukirppiksillä, livekirppiksille menen lähinnä, jos joku raahaa), mutta lähden lähes poikkeuksetta tyhjin käsin. En vaan jaksa tonkia, varsinkaan mitään vaatekasoja. Rekkejä voin vielä selailla, mutta ei niitäkään jokaista jaksa. Vaatii ihan omanlaisensa mielentilan katsoa läpi jokainen tuote. Vaatekaupassa on paljon kivempi asioida, kun usein kerralla näkee kaikki tuotteet, joita on rekkiä kohden vain muutama malli ja yhdessä rekissä on yleensä vain paitoja tai housuja tai mekkoja, ei kaikkia sekaisin. Samasta syystä teen harvoin myöskään mitään alelöytöjä, koska en jaksa tonkia alerekkejäkään muutoin kuin ihan alkuvaiheessa, kun tavarat on vielä siististi eivätkä ne ole yksittäiskappaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta, että täytyy asennoitua siihen etsimiseen ja kiiresä ole tule lasta eikä sitä toistakaan.. :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥