keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Majoitu Köpiksessä - kaunis Tanskalainen koti.

Matkan päätarkoitus oli tutustua me&i-merkkiin vieläkin paremmin, mutta päätimme jäädä tutustumaan myös Tanskaan, Köpikseen.

Heidi oli hoitanut meille airbnb:n kautta ihanan Tanskalaiskodin vuokralle yhdeksi yöksi. Kun reissussa on yhteensä neljä aikuista (perheellistä) naista, hotellihuone ei ehkä ole se paras vaihtoehto. Happi loppuu kesken, yöt ovat levottomia ja ahtaaksihan siellä käy.

Vuokrasimme kattohuoneiston Strögetin varrelta, suoraan Illums Bolighusia vastapäätä.


Heidi tosiaan hoiti varauksen, mutta kaikki toimi hyvin vaivattomasti. Maksu luottokortilla ja koodi avaimen saamiseksi. Yhteydenpito pelasi vuokranantajan kanssa, vaikka loppujen lopuksi paljastui että kävimme keskustelua eri ihmisen kanssa, kuin luulimme :)

Checkasimme sisään alkuillasta ja ulos seuraavana aamuna klo 10. Lähtö oli vähän turhan aikaisin, mutta toisaalta hyväksyimme tuon ajan jo varatessamme.

Hintaan kuului peruspyyhkeet jne, mutta ei aamiaista. Kävimmekin lauantaina sitten brunssilla satamassa. Jos aikaa olisi ollut aamulla enemmän olisimme kattaneet brunssin tuonne. Lähellä on niin paljon leipomoita, konditorioita ja 7/11 myymälöitä, että tarvikkeiden saaminen on helppoa.

Myös siivous kuului hintaan ja iloinen rouva tulikin meitä portaikossa vastaan hyvin täsmällisesti noin 10.10.

Mitä sitten puuttui?

Kuvauksessa luki, että shampoo olisi pitänyt olla. Tyynyjä oli kolmelle, vaikka meitä oli neljä. Varatyynyt löytyivät kyllä kaapista, mutta ilman tyynyliinoja.

Majoitus kuitenkin toimi perushyvin ja oli jotenkin vapaampaa kuin hotellissa. Vertaan nyt esimerkiksi mökkimajoitusta ja hotellia. Toisaalta hotellissa on omat hyvät, varmat puolensa. Niin ja se aamiainen.

Olemme miettineet perhereissua ensi kesälle Tanskaan ja legolandiin, eikä majoitus airbnb:n kautta ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto.

Onko teillä jo käyttökokemuksia? Missä majoitutte yleensä?


3 kommenttia:

 1. Hieon näköinen mesta! Harmi että tyynyliinat puuttuivat. Itse en ole koskaan majoittunut tällaiseen, mutta miksei, vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole niin hyvä kuvaaja, että olisin saanut tuolle asunnolle oikeutta :) Se oli kertakaikkisen upea!
   Piti ihan tarkistaa, mitä olin kirjoittanut vielä, eli siis tyynyliina puuttui vain siitä varatyynystä :)
   Suosittelen kokeilemaan tuota airbnb:tä!

   Poista
 2. Näyttää kyllä upealta!! Ja osaat kyllä minusta hyvin ottaa kuvia, näkee että asunto on hieno! Harmi tyynyliinan puutuminen, mutta ehkä koko tyynyn puuttuminen oli vain vahinko. Pitäis itsekin tutustua tuohon airbnb:n.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥