tiistai 9. syyskuuta 2014

ME&I blogimatka - behind the scenes.

Matkan jälkeen tunne on ollut uskomaton. Vaikka turnausväsymys painoi, päällimäisenä on ollut kiitollisuus. Kiitollisuus siitä, että sain olla osa tätä kaikkea ja siitä, että sain jakaa tämän huipputyyppien kanssa.

Matka oli täynnä ennenkaikkea naurua, sitä riitti niin että posket soi edelleen. Vauhtiakaan ei puuttunut, siitä piti Minttu huolen jo heti perjantaiaamusta :)

Lähdimme siis liikenteeseen jo ennen kahdeksaa ja suurinpiirtein samoihin aikoihin oltiin perillä Tanskassa. Aamu alkoi superherkullisella brekulla Emilian, Heidin, Mintun ja me&i porukan kanssa.Pyörittiin ihan hetki vielä Kööpenhaminassa ja otimme junan kohti Malmöa. Juna kulkee muuten pitkin sitä siltaa.

Me&I:n pääkonttori sijaitsee siis Ruotsissa ja pääsimme tutustumaan vaatteiden syntyyn. Ihan siis alkuajoista nykypäivään. Tapasimme upeita ihmisiä vaatemerkin takana ja saimme kuulla miten tärkeää heille on mm. toimia reilusti.

Varsinkin tämä vahvisti uskoani siihen, että oikeilla jäljillä ollaan. Miksi jokin vaate maksaa 5e ja jokin taas enemmän. Miten kaksi vahvaa naista apujuokkoineen on luonut tämän kaiken.
Tapasimme Saksan kollegoitamme blogien takaa ja tutustuimme yhdessä mm. me&i printtien syntyyn. Uutuuksiakin tällä reissulla nähtiin, eli kannattaa pysyä kuulolla loppuviikosta ;)

Ne joille me&i on suht uusi merkki, lienee syytä avata että kaiken takana on kaksi Ruotsalaista kotiäitiä, Susan ja Helene, jotka perustivat yrityksensä keittiönpöydän ääressä vuonna 2004.

Tällä hetkellä merkkiä myydään kotikutsuilla jo viidessä maassa ja innokkaita myyjiä on yli 750.

Me&I:lle on tärkeää olla juuri me&i. Trendejä sen suuremmin seuraamatta he luovat omanlaista lasten- ja naistenvaatemerkkiä, jonka tunnistaa jo kaukaa.


Toimiston jälkeen suuntasimme vielä Malmöön syömään tapaksia meidän Suomen matkaseuralaisten, me&i:n edustajien Annan ja Venlan kanssa.

Siinä puhuttiinkin, että miten hienoa on olla ollut aina mukana näissä kuvioissa. Istuimme pöydässä ystävien seurassa, emme edustajien. Muotinäytöksen aikaiset jännitykset oli jo kaukana takana.

Myöhemmin palasimme takaisin Tanskaan ja Kööpenhaminaan tyttöjen kanssa, mutta siitä lisää vielä myöhemmin!
ps. malmö on ehkä ihanampi kuin tukholma!

9 kommenttia:

 1. Upean näköinen paikka. Kiva kuulla että onnistunut reissu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo itse toimistokin oli sellainen suloisen romanttinen ruotsalaisrakennus, missä lattiat pitivät ääntä <3

   Poista
 2. Mä olin viime sunnuntaina ekoilla me&i kutsuilla ja ihastuin kyllä ikihyviksi materiaaleihin ja kuoseihin. Aivan ihanan tuntuisia vaatteita!! :) Kuullostaa olleen kyllä uskomaton reissu teillä, wautsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet löytänyt nuo vaatteet! Varo hurahdusta ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli ihan mahtavaa :)
   Lähtisin uusiksi milloin vaan!

   Poista
 4. Teillä on ollut kyllä upea matka!!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥