torstai 30. lokakuuta 2014

Unelmanpehmeät unet.

Oikein ihanaa huomenta! Täytyy sanoa, että vaikka aamuherätykset ovat tähän vuodenaikaan ajoittain hieman hankalia, niin kertakaikkiaan rakastan herätä omasta makuuhuoneestani. Se on vaalea, pehmeä ja oikeastaan täydellinen. 

Ja yhtä paljon, kuin pidän sieltä heräämisestä, haluan mennä sinne nukkumaan. Pidän puhtaista lakanoista ja vaihtelenkin niitä lähes viikoittain. Vietän usein iltaisin täällä aikaa katsoen televisiota ja viikonloppuisin raahaan sinne myös jääkapin sisällön.

Aikaisemmin vetelin karkkia joka ilta ääntä kohti, mutta onneksi olen päässyt taas rotiin ja herkuttelua on vain viikonloppuisin :)
Koska meillä on vielä yksi pikkuinen, joka heräilee öisin, on myös digitaalinen kello tärkeä. Tällä hetkellä asiaa ajaa i-laitteen telakka, joka mustan värinsä ansiosta ei ehkä ole se täydellinen valinta kuitenkaan. Pääasia, että näen yöllä kellon kuitenkin. Plussana tietysti musiikintoisto-ominaisuus :)

Ainoa kasvi, joka kestää meillä tällä hetkellä on tuo anopinkieli, mikä lie viralliselta nimeltään.. Se selviää pimeähkössä ja ei ole moksiskaan suuressa, kivikatteella päällystetyssä ruukussaan, pienestä kuivuudesta. Pitäisikin vetää rasti seinään, jos muistan sen kastella..Suurikokoinen peili on myös ihan ykkönen. Siitä näkee asun kokonaisuuden. Tuo kyseinen peili ei ole kiinnitettynä seinään, vaan nojaa siihen. Noin painava yksilö pitäisi todennäköisesti asentaa kiviseinälle.

Mietin joskus kehysten maalaamista, mutta en ole vieläkään päättänyt, teenkö sen :) Toisaalta tuo kontrasti ja erottuu, mutta valkoisena uppoaisi tuonne paremmin. Vaihtoehtona voisi olla myös kultainen tai hopeanvärinen maali ;)

Päiväpeittoa emme käytä oikeastaan koskaan ja petaus on suloinen sekasotku. siksi haluankin lakanoiden olevan samaa paria ja mahdollisimman neutraalit. Olen kyllä kokeillut jos jonkinlaista kuviota, mutta ei. Ei se vaan ole mun juttu. Makuuhuoneesta tulee levoton ja yhtäkkiä huomaan karttelevani paikkaa. Itseasiassa tulen siitä pahalle tuulelle.

Villasukkaihmisenä erilaiset viltit ovat lähellä sydäntä. Muru vinoilee useinkin, että kuinkahan monta noita vilttejäkin meillä oikein on. No paljon, mutta tarpeeseen! Lapset rakastaa niitä minun tavoin myös.

Alakerrassa on kaksi tai kolme ja ne eivät riitä. Jokainen meistä kääriytyy iltaisin vilttiin ja jos nyt paljastan salaisuuden, niin eilen oli Murunkin ympärillä yksi ;)

Tuo makuuhuoneessa tällä hetkellä majaileva yksilö on lango homen mallistosta ja 100% villaa. Superkaunis ja unelmanpehmeä! Villahan on materiaalina talvella lämmin ja kesällä viileä, mukautuu kehon lämpötilaan.
Jos teitä kiinnostaa tutustua muihin langon tuotteisiin, mm. pellavalakanoihin, niin heidän kotisivuiltaan löytyy upea valikoima. Sain myös mahdollisuuden tarjota teille tuota vilttiä ale -hintaan! Jos tilaat omasi sähköpostitse info@lango-home.com osoitteesta, saat viltin 100e hintaan (ovh. 149e).

Viltin kaikki värit löytyvät kotisivuilta ja facebookista. Kannattaa kurkkia myös samanvärisiä tyynynpäällisiä :)

Minä pakkailen ja hengailen täällä tänään maailman mukavimmiksi äänestetyissä pöksyissä ennen reissua. Iltapäivästä lähdemme siis uudistetulle Silja Symphonylle, jota ylistetään lapsiperheen unelmalaivaksi. Samalla samme kaksi kärpästä, sillä me vietetään tänään Murun kanssa myös 9v kihlajaispäivää. Samoin tänä päivänä 9v sitten, joka oli sunnuntai, sai esikoisemme nimensä ja ilmoitimme kirkossa juhlavieraille viettävämme loppuelämän näin yhdessä.

Iloa päivääsi!


ps. mm. instagramissa on nähty, miten minityyppi tuhosi tuon makuuhuoneen päätyseinän.. on siis piilossa tyynyjen takana tällä hetkellä :D mun uusi visio makuuhuoneen päätyseinästä näyttää tältä:


(viltti ja housut saatu blogiyhteistyön kautta)

10 kommenttia:

 1. No enpä ihmettele miksi viihdyt makkarissa. Nätti kuin mikä!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa matkaa ja onnittelut <3 Innolla odotan laivapostausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Laivapostaus löytyykin jo blogista :)

   Poista
  2. P.s. Oli pakko tilata nuo housut, kuulostaa niin mukavilta :) Vielä ei ole tullut, mutta ehtii onneksi joulupyhiksi.

   Poista
 3. H Elisa i ! I love your blog and you house is beatiful
  Angelica

  VastaaPoista
 4. moi voitko laittaa uuden osoitteeni listoillesi, kiitos ja kivaa marraskuuta!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥