tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kukkia ja juhlia.

Täällä on kuulkaa niin mahtava kukkameri, ettei tosikaan! Mahdollisesti joskus kesällä on ollut luonnonkukkia vastaava määrä, muttei koskaan muutoin.

Vietin eilen 33-vuotis syntymäpäiviäni (kärsin kamalasta 30+ kriisistä..) ja kun tulin töistä kotiin, minua odotti Murun ylläri. 

Pöytään oli katettu sushiateria kuohuviinin kera, valtava kukkakimppu ja pari pakettia. Paketeista paljastui pari juttua uuteen kotiin, joista olemme yhdessä haaveilleet, sekä lahjakortti paikalliseen kauneushoitolaan.

Ei kyllä olisi voinut tulla tuo lahja parempaan saumaan, sillä kasvot huutavat talven jäljiltä harmautta ja tukkoisuutta. Meinaan siis tuhlata sen oikein kunnon kasvohoitoon!

Paras lahja taisi kuitenkin olla Nopsterin tekemä suloinen kortti..
Vuosi vuodelta vain jostain syystä syntymäpäivästä on tullut enemmän päivä, jolloin tekisi mieli kaivaa kuoppa ja hävitä maanpäältä vuorokaudeksi.

Mitä lähemmäs tuo päivä tulee, sitä karmaisevampi fiilis ja kriisi puskee päälle. En oikein osaa sanoittaa niitä tunteita, enkä oikeastaan edes tiedä, mistä on kyse.. Näin vain on.

Kärsittekö te synttärimasiksista tai kriiseistä liittyen juhlapäiviin? Ja mikä ihme siihen auttaa, paitsi urheiluauton hankkiminen :D

Onneksi tänään on jo helpompi päivä :)

6 kommenttia:

 1. Mutta hei mietipä se niin, että syntymäpäivä on merkki siitä, että olet saanut taas elää yhden vuoden enemmän:) Kaikille ei sitä suoda :( Mm. ystäväni menehtyi onnettomuudessa alle 30-kymppisenä, joten pitää olla iloinen jokaisesta päivästä ja vuodesta, jotka meille suodaan.
  Ainiin, ja myöhästyneet onnittelut joka tapauksessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta :)
   Mitäs tässä kriiseilemään, kun kaikki on oikeastaan paremmin kuin hyvin, kiitos!

   Poista
 2. Niin ihania kuvia sekä kauniita kukkia! Ei muuta kuin onnittelut, olet yhden vuoden elämää rikkaampi :) Täällä tulee tänä vuonna 32 kynttilää kakkuun, ikäkriisiä ei ainakaan vielä ole, sillä koen että olen tähän ikään mennessä kokenut ja saavuttanut ihanan paljon elämää rikastuttavia asioita. Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo mukanaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3
   Kuulemma tää homma paranee vaan iän myötä, joten innolla eteenpäin :)

   Poista
 3. Minä en ahdistu synttäreinä, sillä syntymäpäiväni on edelleen vuoden kohokohta :D Sen sijaan olen alkanut ahdistua joitain kuukausia ennen syntymäpäivää, kun tajuntaan iskee, että nykyisen numeron jälkeen tulee uusi ja isompi. Vaikka olen edelleen kolmenkympin paremmalla(? vai onko 20-jotain muka huonompi?) puolella, on viime vuosina täytynyt käydä läpi jonkinlaista ajatustyötä uuden iän hyväksymiseksi, mutta se prosessi on yleensä syntymäpäivään mennessä ohi. Tänä vuonna tosin ei ole vielä lähestyvä 28 alkanut ahdistaa, tuntuu jopa ihan kivalta. Ehkä siksi että olen vihdoin hyväksynyt sen ettei kolmeakymppiä kannata pitää takarajana yhtään millekään asialle, vaan enemmin antaa asioiden tapahtua sitten kun niiden aika on. Asiaa auttaa myös se, että veljeni ja osa kavereista on jo kolmekymppisiä, eivätkä alkuunkaan niin vanhoja kuin vielä viisi vuotta sitten tuntui ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 28 on loistava ikä :)
   Meidän ystäväpiirissä alkaa pikkuhiljaa tuo 40 juhliminen, niin nuoreksihan tässä itsensä tuntee! Kivaa päivää sinne :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥