torstai 26. maaliskuuta 2015

PING HKI.

Olin todella otettu, kun kesken Levin loman sähköpostiin kilahti kutsu mahtavaan tapahtumaan. PING Helsinki kokoaa nyt ensimmäistä kertaa mahtavan joukon meitä sisällöntuottajia yhteen kouluttautumaan, tapaamaan toisiamme, teitä ja tietysti hauskanpitoon.

Bloggaajana ja tietynlaisena nörttinä nämä tilaisuudet imeä itseensä informaatiota ovat aina tervetulleita, miten sitä itseään muutenkaan kehittäisi. Tässä elämänvaiheessa kun intensiiviselle opiskelulle ei oikein ole tilaa..

Lähdemme liikenteeseen heti aamusta ja palaamme  Helsinkiin illalla. Blogi saattaa hiljentyä tapahtuman ajaksi, mutta reaaliajassa voit seurata minua ja meitä esimerkiksi instassa tai twitterissä

Kaikki mukanaolijat voit kurkata TÄSTÄ.

Jos sinulla ei ole huomiselle kummempia suunnitelmia ja haluatkin lähteä mukaan iltaristeilylle, tarjoan mielelläni lipun alennushintaan :)

Voit ostaa lippusi TÄSTÄ ja kun naputtelet kommenttikenttään blogini nimen, saat sen hintaan 49e (norm. 59e). Ohjelmaan voit tutustua TÄSTÄ.

Nähdään siis huomenna joko PINGissä tai somessa :)


4 kommenttia:

 1. Olisipä ollut kiva lähteä katsastamaan meininkiä merelle näin uutukaisen bloggaajan silmin. Mutta on jo muuta menoa sovittuna. :/
  Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi!
   Nämä tapahtumat ovat aina mielenkiintoisia ja olisihan sitä ollut kiva nähdä pitkästä aikaa :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥