lauantai 28. maaliskuuta 2015

ping there done that.

Ping Helsinki on nyt takana ja taskussa uskomattoman monta upeaa hetkeä. Jännä, miten nämä erilaiset tapahtumat ja get-to-getherit luovat sitä solidaarisuutta ja kuuluisaa spiritiä meidän bloggaajien välille.

Lähdin aamulla omasta sängystä klo 5.00 ja palasin sinne klo 22.00 jälkeen. Ihan puhki! Villimmät jäivät vielä nauttimaan jatkoista, mutta itseäni vieläkin hieman keinuttaa menomatkan aallokko. Keinutti itseasiassa sen verran, että jouduin hakemaan pahoinvointilääkkeen infosta, kun kylmä hiki nousi ja kädet tärisivät.

Mitäköhän kertoisin teille pingistä? Ennenkaikkea sain taas monta uutta kasvoa blogien takaa tutuiksi, mutta myös uusia ystäviä. Sain uusia mahdollisuuksia kehittää itseäni ja kuunnella, mitä rautaisilla ammattilaisilla on sanottavana.

Kävin uusissa paikoissa ja voitinpa upean palkinnonkin. Täytyy ilmeisesti suunnata pian taas Tallinnaan, sillä palkinto oli yö Sokos Hotel Estoriassa kahdelle. Sanoinkin tytöille, että ehdottomasti kesällä! Joulun aikaan kun oli niin vilu, ettei kaupunkia ehtinyt tutkia yhtään tarpeeksi..

Kiitos siis hyvästä seurasta ja ruuasta, sekä järjestäjille, että yhteistyökumppaneille. Ja kiitos niistä mahdollisuuksista, mitä tämä avasi ja tuo tullessaan! Kiitos ihanille seuralaisille myös, vanhoille tutuille ja niille uusillekin :)

Toivottavasti nähdään ensi vuonna!

ps. huomenna kerron teille, mihin lasten kanssa kannttaa suunnata Tallinnassa vaikka jo ensi reissulla.


2 kommenttia:

  1. Tapahtuma ylitti myös itseni kohdalla kaikki odotukset. Niin hyvin järjestetty tilaisuus.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥