lauantai 7. maaliskuuta 2015

Pomp de lux adventure.

Flunssasta päivää. Vielä eilen olin sitä mieltä, että allergiakausi on täällä (välikauden lisäksi). Nenä vuotaa ja pää humisee nimittäin. Lihaskipu kuitenkin loistaa poissaolollaan!

Tänään on pakko luovuttaa ja todeta, että vaikka tässä ei varmaan kahteen vuoteen ole kärsinyt mistään nuhasta, on näemmä minun vuoroni. Taitaa flunssaan päteä se sama ohje kuin ylimääräiseen painoon: se on ikuista, vaihtaa vaan kohdetta :D

Onneksi tätä ennen ehdimme kuitenkin kuvata Pienimmän kanssa välikausivalinnan. Pompin softshell koossa 98cm,

Hihat ja lahkeet ovat vielä hieman reiluja (pituutta on 92 ja rapiat), mutta muuten oikein loistava. Plussat haalari saa myös lämpimästä vuorista, sekä kumisista jalkalenksuista. Superplussan olisi saanut, jos vaihtolenksut olisivat tulleet samalla ;)Kengät ovat vielä nuo viikkarin talvigoret (vuosia jo sama merkki) ja haalarin asustamme me&i:n kissapipolla. Hanskat löytyy kaapista ja ovat reimatecin babymalliset vetskarilla. Kevätkengistä ei ole vielä siis haisuakaan..

Haalarin vesipilari on 10k ja on kuulemma itsessään niin vesitiivis, ettei kuriksia tarvita. Aion kuitenkin niitä käyttää, ihan haalarin värin ja pinnan kestävyyden vuoksi :D

Toiveissa oli munakoison värinen, mutta kokojen puutteessa mennään tällä rosella.

Meillä on ollut aikaisemmin racoonin ja tiksun haaleat pinkit ja hyvin ovat pysyneet puhtaana. Tosin kangas on ollut teknistä nylonia, eikä softshelliä. We'll see..

Mutta nyt kutsuu vaakataso ja nenäliinapaketti, pysykäähän terveenä ja lämpiminä. Pus!6 kommenttia:

 1. Pikaista toipumista, täällä sama homma pariin vuoteen en ole sairastanut oikeastaan mitään, mutta nyt jo monta päivää vuoteen omana. Ihana Haalari ja tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja paranemista myös sinne <3
   Toivottavasti sinulle ei ole influenssa iskenyt.. oma olo alkaa onneksi pikkuhiljaa helpottaa :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista teille :) täälläkin on soviteltu pompin vaatteita, ne on ihania :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin nuhaillaan. Juuri miehelle totesin, että tänä talvena olen ollut kipeämpi kuin koskaan ennen, ainakin näin aikuisiällä. Taitaa ne lastentaudit tulla päiväkodista vanhemmillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, voi tylsää..!
   Kevääksi tilataan teille siis terveyttä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥