perjantai 6. maaliskuuta 2015

Välikausi on täällä.

Välikausi on tosiaan ihan nurkilla ja loska lentää. Pihat muistuttavat enemmän rantoja, kuin pihoja ja näkymä saa kieltämättä miettimään, pitäisikö kanootti kaivaa esille.

Pelastusliivien sijasta kurikset ovat kova sana juuri nyt ja ne onkin olleet kovassa käytössä.

Haalarina on tällä hetkellä Pienimmällä vielä pompin toppa, mutta vaihtuu ihan näillä näppäimillä. Pitää vaan uusi noutaa postista. Tirppa kulkee Racoonin toppatakissa ja housuista näkyy about jo läpi. Nopsterille kaivoin kaapista jo kuorihousut käyttöön.


Tämän jokavuotisen, itseasiassa kaksi kertaa vuodessa läpikäytävän tapahtuman voi ottaa joko stressin merkeissä tai vaan mennä flown mukana ja yrittää fiilistellä erilaisia kuoseja pakon edessä.

Mahdollisuuksien mukaan yritän toki kierrättää lapselta toiselle, tässä vaiheessa vaan taitaa olla niin, että langanpätkät jää jäljelle. Hanskatkin on uitettu ja kuivattu puhki ja vesipilari on vain sanahelinää.

Valinnan voi myös tehdä sen perusteella, maksaako haalarista 200e vai 20e. Molemmissa hintaluokissa kyllä löytyy vaihtoehtoja. Yhden ikäiselle haalaria ja toiselle taas takkia ja housuja.

(1. pomp de lux / 2. racoon / 3. pomp de lux / 4. racoon / 5. reima / 6. molo kids / kengät: hm)Jos oikein jaksaa kaivaa ja nähdä vaivaa, valikoima on oikeastaan rajaton. Tänä keväänä minua kuitenkin puhuttelee eniten pomp de lux ja hm.

Erikseen on vielä sitten kenkäpohdinnat, sillä löytyy gorea ja jos jonkinmoista tekniikkaa. Crocsit ovat alkaneet kiehtoa enemmän ja enemmän keveytensä ja teknisten ominaisuuksiensa puolesta, mutta heillä ei oikein varsinaisia vk-kenkiä tuntuisi löytyvän (ellei lasketa kumisaappaita). Sen sijaan meidän kesän kengät taitavat löytyä sieltä!

Onneksi sentään kasvu pysähtyy aika ajoin ja edellisen kauden tamineet voi vain kaivaa kaapista esiin :)

Mitä teidän välikausi näyttää? Etenkin kenkävalinnat kiinnostavat minua kovasti!

(Ylärivi: Lindex / Alarivi: hm / kengät: crocs)

8 kommenttia:

 1. Meillä nyt kevääksi pompin softshell takki, harmi ettei se haalari enään sovi meidän tytölle. Samat vanhat ulkohousut onneksi mahtuu mutta kenkiä en löydä mistään, bisgaardin kengät sopis pompin vaatteisiin, mutta hinta ei houkuta :D kai se on turvauduttava zalandon valikoimaan, sieltä löytyy aika edullisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saisi kyllä olla isompaa kokoa haalareissa vielä :)
   Nuo bisgaardit ja muut ovat kyllä niin kauniita. Niin kauniita, ettei niitä raaski käyttää :D

   Poista

 2. Eikö talvikamppeet saakin nyt varastoida tai laittaa eteen päin? Välikausi on nyt täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti saa ja pitää!
   (vaikka en mä toppaa vielä uskalla laittaa eteenpäin.. realistina odotan takatalvea :D )

   Poista
 3. Kivoja juttuja kollaaseissa! :) Tämä on juuri tätä aikaa, kun ei oikein tiedä mitä pukea, toppaa vai välikautta ja kurahousuilla vai ilman :D Meillä on aika hyvällä mallilla vk-vaatetus, nyt vaan vähän lisää plussa-asteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Hei huomiseksi on luvattu täällä jo rutkasti plussaa ja tulppaanit nousee maasta!

   Poista
 4. Jyväskylässä ei vielä hikoilla talvikamoilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥