torstai 19. maaliskuuta 2015

When in Rome.

Laskuri näyttää Rooman reissuun olevan tasan 35 päivää. Se taas tarkoittaa, että minulla on 35 päivää valmistela pakkaamista ja matkagarderobia. Lämpötilan pitäisi olla tuolloin noin 20c, mikä käytännössä vastaa Suomen kesää.

En edelleenkään ole muodin edelläkävijä, vaan kuljen omia polkujani. Toki ohuesti seuraan trendejä, mutta rehellisesti sanottuna pukeudun siihen, mikä fiilis on. Ja mikä tuntuu hyvältä. Jokainen meistä on kaunis, mikäli tuntee itsensä kauniiksi. Se tunne nimittäin näkyy ulospäin.

Sen verran tuo matka kuitenkin polttelee, että reissupukeutumiseen ja itseasiassa koko kevät- ja kesäpukeutumiseen on haettava inspistä. Sitähän on esimerkiksi pinterest pullollaan ja nämä kaikki kuvat löytyykin sieltä alkuperäisine lähteineen ja tuotetietoineen Styles-kansiosta.


Yleislinjaksi näyttää tulleen keveä, tyttömäinen ja hempeä. Monen käyttötarkoituksen asut.

Hankintalistalle tuli tämän myötä ainakin yhdet kengät, parit uudet shortsit, valkoinen ja ehkä persikankin värinen bleiseri.

Pari valkoista mekkoa löytyy kaapista, mutta yhdelle navylle kotelomekolle on ehdottomasti henkari vapaana! Kertokaa oi muotigurut, olisiko näissä potentiaalia?


2 kommenttia:

 1. Oon tosi tosi kade, minäkin haluan matkustaa! *o*
  Toivon sulle aivan mahtavaa reissua! ^^

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkustaminen on kyllä ihanaa ♥
   Sinunkin vuoro tulee ja nyt on vielä superhalpoja lentojakin tarjolla ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥