perjantai 10. huhtikuuta 2015

Terveiset sinne Saksaan.

Moikka Muru, 

vaikka siellä onkin jo lähes kesä ja matka-arki on vähän erilaista, eikä kukaan just nyt halua sinulta mitään, tänne kuuluu niitä samoja meidän juttuja :)


Minityyppi kävi kierimässä muutaman kerran vieressä yöllä, ensi yöksi annan sen allergialääkkeen, kiitos kun muistutit!

Aamun palaveri meni tosi hyvin ja saatiin Nopsterista hyvää palautetta, pohdittiin myös sitä uutta koulua. Muistin jättää kesälomapaperit päiväkotiin ja olen sopinut aupair-haastatteluita kun palaat kotiin.


Kävin tyttöjen kanssa tekemässä muutaman viime hetken paniikkihankinnan huomisia ristiäisiä varten, eihän niillä ollut kenkiäkään! Minityyppi näki taas nakkihöyryä ja innostui siitä kovasti.

Vähän kyllä jännittää lähteä sinne huomenna yksin tämän köörin kanssa, mutta kyllä me pärjätään! Tarpeen vaatiessa kahlitsen jälkeläiset nippusiteillä kirkonpenkkiin siksi aikaa, kun kummityttömme saa nimen. Lupaan lähettää paljon kuvia hänestä! Tiedän, että olisit halunnut olla paikalla..


Ja koska aamu venähti, syötiinkin siellä. Emme millään olisi ehtineet järkevään aikaan kotiin ja tehdä vielä lounastakin ennen unia..


Ja vaikka olet siellä, teen ihan samoja viikonloppuvalmisteluja kuin jokainen perjantai. Vähän imurointia ja usko tai älä, mutta lattianpesua! Hankin myös ne perjantaikukat, niinkuin yleensäkin.


En ehkä koskaan opi, en edes sen kantapään kautta. Muistatko tapauksen kisu ja pesukone? Tällä kertaa laitoin sinne lampaantaljan. Onpahan ainakin yksi tavara vähemmän muuttoa ajatellen.. Tiedän, että hypit siellä käytännössä tasajalkaa riemusta sen taljan vuoksi, mutta saattaa olla, että putkaria tarvitaan. Taas. Kääri hihat jo valmiiksi jooko.

Pesukoneesta puheenollen, pyykkikaappi on melkein tyhjä. Sellainen abrakadabra, ettet uskokaan!


Ollaan heiluteltu myös Tirpan hammasta kovasti. Hyvällä tuurilla hammaskeiju käy jo ensi yönä!

Onneksi löysin muutaman kolikon, sillä veikkaan ettei Tirppa oikein vaikutu, jos laitan luottokortin sen tyynyn alle. Se kirjekin on jo niin nähty.

Itseasiassa ne molemmat hampaat ovat enää vain reunoista kiinni, kuulemma odotetaan isiä ottamaan ne pois :)


Ihmettelin muuten päiväuniaikaan, missä Tirppa on. Se löytyi vaatehuoneesta katsomasta Moster Highia padilta pimeässä. Ei kuulemma halunnut herättää Pienintä. 

Päiväuniaikaan juostaan taas ylös-alas etsimässä pupuvauvaa..


Uinti oli mennyt hyvin ja vielä pitäisi etsiä NE rullakengät varastosta. Päästään kauppaan, kunhan ne löytyy. Agendassa on vielä vierailla ainakin Liliä moikkaamassa ja tietysti perusperjantai, kotivideot, joku uusi ohjelma ja poppareita, jotka poltan taas pohjaan.


ps. rakastan sua. me rakastetaan sua.

2 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus ♥ Mieskin varmasti tykkäsi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Tykkäsi kovasti, helpotti kovaa koti-ikävää, vaikka mä olin ihan varma, että tulisi vaan kovempi ikävä..

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥